Artikel i Energy Supply – Nogle gange kan det være bedre at tage en dag på sofaen

11. januar 2022 var der et skriv på energy-supply.dk, hvor jeg nævner at en dag på sofaen potentielt set kan være bedre for en virksomhed, såfremt energiomkostningerne bliver så høje, at de ikke dækkes ind under virksomhedens dækningsbidrag og dermed indtjening.

Artikel i Energy Supply - Nogle gange kan det være bedre at tage en dag på sofaen
Energy Supply bragte artikel

Jeg fortalte journalist Maria Berg Badstue Pedersen om, hvorfor jeg er blevet selvstændig og at jeg håber at kunne yde min service til forskellige virksomheder med det mål at give dem klarhed over energiomkostningerne i budgetter og årsregnskaber. Jeg ved, hvordan branchen er strikket sammen og hvordan man beregner den konkrete virksomheds pris i markedet. Jeg kan bidrage med hele den tekniske del af det.

Samtlige virksomheder i DK

Mit mål var fra start, at jeg ville være rådgiver og energimægler for samtlige selskaber i Danmark. Selvfølgelig er det urealistisk at få alle som kunder, men min viden og erfaring kan både komme det store selskab og den mindre biks til gode. For med stigende priser i energimarkederne, vil det blive relevant for alle at overveje omkostningerne i budgetterne.

Læs og den første artikel på Midtjyllands Avis omkring mps-solutions.

Og kontakt mig gerne for at høre mere.

100 dage med mps-solutions

SENESTE ARTIKLER