Artikler om energi mm

Artikelarkiv med guld fra gemmerne

Artikler om energiens verden – med fokus på elpriser, naturgaspriser og forhandling af skarpe aftaler på køb af netop energi og grøn investering.

Billig strøm, elprisen time for time eller bedste elselskab er ofte søgeord, men jeg tager det et spadestik dybere, da en fornuftig aftale i dag, måske ikke er det i morgen.

Billede af bøger

Energiske kunder med på fotoshoot

Gert Vester og Mogens P. Sørensen
Ulrik og Mogens optimerer ladeprisen
Mogens Pilgaard Sørensen og Dennis Ankersen
Kunde Danhostel Viborg

Artikelarkiv med masser energiråd

Der kan søges i søgefeltet, og ellers er det bare med at bladre igennem og finde artikler af interesse. Har du forslag til interessante områder, jeg gerne må belyse, er du velkommen til at sende en mail eller række ud // vh Mogens

Liste over artikler – mangler et emne, er du meget velkommen til at sende en mail: mogens@mps-solutions.dk

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tysk el handler på rekord

Tysk el handler på rekord

Tysk el handler på rekord-niveau og markederne hopper videre på eskalerede spændinger mellem Europa og Rusland. Renten er nået til 4,5%, så spørgsmålet er, om vi ikke snart ser en større korrektion på boligmarkeder herhjemme. Også inflationen når nye højder, og i april var den ca 6.5% fra april sidste år – vist nok et tempo ikke set de sidste 40 år…

læs mere
Alt er usikkert med Putin

Alt er usikkert med Putin

Alt er usikkert med Putin og markederne er voldsomme. Store spring op, og dage som i dag med lidt lavere priser pga. forhåbninger om skred i forhandlinger mellem Rusland og Ukraine. Et massivt pres på omstilling fra gas til smartere løsninger og bekymringer for inflation og stigende renter. Som jeg oplever markedet pt, er årskontrakterne fra 2023 og frem stabile. Der kommer ikke samme skvulp som i indeværende år – dér er timing altafgørende, såfremt man ønsker at prissikre.

læs mere
Frygt eller forretning

Frygt eller forretning

Frygt eller forretning? I mine øjne er det tid til at få styr på forretningen. For med Ruslands indtog i Ukraine er hele verden sat på den anden ende. Forsyningskæder bliver presset, energipriser eksploderer og det samme gør mange råvarepriser

læs mere
Iværksætterens pris på fakturaen via beregninger

Artikel i Energy Supply 1

Jeg fortalte journalist Maria Berg Badstue Pedersen om, hvorfor jeg er blevet selvstændig og at jeg håber at kunne yde min service til forskellige virksomheder med det mål at give dem klarhed over energiomkostningerne i budgetter og årsregnskaber.

læs mere
ICMeter giver godt indeklima

ICMeter giver godt indeklima

Hvordan er indeklimaet på kontoret, på skolen eller i hjemmet? For fugtigt? For tørt? Er CO2-niveauet i orden? IC-Meter er vejen til godt indeklima og er en præcis indeklima-måler, der visualiserer indeklimaet via telefonen eller computeren

læs mere
Alt er usikkert med Putin

Første kunde (nov’21)

Første kunde kom i hus, og jeg er stolt over, at det blev en stærk lokal virksomhed fra Sorring.

Ikke at jeg prioriterer lokale virksomheder over andre potentielle kunder, men UN Mobilkraner var en, jeg allerede har haft kontakt til i forbindelse med planlægning af “Sorring Står Sammen” i 2021

læs mere
Basis viden

Basis viden til private

Da jeg oplever mange spørgsmål om energi fra mja dk, TV2 samt andre medier og  privatkunder, har jeg lavet en side til private naturgaskunder og elkunder.
Jeg rådgiver ikke private, men vil gerne svare på spørgsmål. På denne side, samles spørgsmål og svar- for jeg kæmper for at være jeres uvildig rådgiver og energimægler.

Smæk benene op, find kaffen og en kanelsnegl og læs om forsyningspligtpris, gasfyr, solceller, PuljeEl og andet godt fra gemmerne:

BASIS VIDEN TIL PRIVATKUNDER

Go2Green Energy ApS

Se også GO2GREEN-ENERGY ApS hjemmeside.

Jeg overtog selskabet i juni 2022 og arbejder på det strategiske arbejde med opskriften for virksomheden fremadrettet.