BOOK MØDE

Til en uforpligtende snak

Book møde via Calendly

Find en tid direkte i min kalender

“Først vil jeg lige takke dig for deltagelsen ved mødet med leverandøren, og det er både for din grundige forberedelse og skarpe indspark. Det fik ligesom banen kridtet tydeligt op.

Så, pissegodt arbejde.”

Kristian Schultz Breinbjerg

Technical Engineer, TVILUM

“TAK Mogens! Jeg kigger på det i næste uge. Og tak for i går.

Jeg synes, det er fantastisk, at du nørder helt ud i dit felt

– det er en meget smittende entusiasme”

Mette Munk

Office Manager, QUEUE-IT

Selv om vores el og naturgasregninger har taget en himmelflugt, ville det have været værre, hvis ikke Mogens havde kæmpet for os og fået en fin aftale i stand. Tak for indsatsen og et fint samarbejde. Vi kan kun anbefale at indgå samarbejde med mps”

Lene Hviid

Ejer, DANHOSTEL VIBORG

Besøg mig på LinkedIn

Jeg modtager skønne tilbagemeldinger fra kunder, der gennem aftaler har fået mere sikkerhed i forhold til elpris 2023, naturgaspriser og budgetterne generelt.

Et samarbejde bliver kun godt, såfremt vi føler for hinanden og netop derfor mødes vi også altid til en uforpligtende snak, uden beregning. Her kan I føle mig på tænderne og jeg kan vurdere jer som kunde, lære mere om jer og danne mig indtryk over, hvordan jeg kan byde ind og skabe besparelser, spare tid hos jer og generelt være jeres rådgiver i energimarkederne fremad.

Via billedet her, hører jeg altid gerne ærlige tilbagemeldinger. 

Stolt over anmeldelserne på Google
Morningscore Hall of Fame

mps-solutions lykkes kun sammen med kunderne. Derfor har jeg fra dag 1 arbejdet på, at I som kunde gerne selv skal finde mig. Altså såkaldt pull-markedsføring.

Jeg vil rigtig gerne benyttes på baggrund af min erfaring, mine kompetencer og de resultater jeg gennem mit arbejdsliv har opnået. Jeg ønsker at være en uvildig konsulent, der rådgiver ud fra netop det. Og jeg vil rigtig anbefales fra den ene kunde til den anden.

Derfor arbejder jeg ikke med rabat til nye kunder, men derimod med rabat til loyale kunder og nye kunder, der kommer til via mine øvrige netop loyale kunder. Det er win-win-win, hvor 3 parter netop lykkes sammen.