Overblik over markedspriser

Forventning til priser og råd om jeres risikostyring

Mogens - med forventninger til energipriserne

Hvad er prisen på el? Hvad koster naturgas?

Jeg opdaterer løbende prognoser over el- og gaspriser, så I kan følge udviklingen i markederne.

Priserne svinger ofte voldsomt, hvilket 2022 var et eksempel på, og derudover er der brodne kar, hurtige sælgere og uigennemskuelige produkter i markedet. Vil I have hjælp til sammenligning af priser fra forskellige udbydere, er jeg jeres sparringspartner.

Mogens - med forventninger til energipriserne

Fair energikontrakter

Jeg sikrer jer omkostningseffektive energikontrakter på det givne tidspunkt. Jeg tilbyder personlig og skræddersyede løsninger, og som selvstændig, giver jeg altid jer kunder min fulde opmærksomhed og ekspertise.

Jeg arbejder for fair energipriser, grønnere løsninger der batter og hen mod en forbedret risikostyring – mens kan I fokusere endnu mere på jeres kernekompetencer. Følg elpriser time for time her.

Forventning til elpriserne og gas 2023

Få indsigt i markedets forventning til kortsigtede elpriser og naturgaspriser, så vi sammen kan indgå skarpe energikontrakter.

Med udgangspunkt i handlede gas- og elpriser, udgiver jeg med jævne mellemrum prognoser over energipriser med en markedsopdatering.

I får altså input til, hvad jeg ser som værende de største prisdrivere det givne tidspunkt, og indsigt i markeder, risici og muligheder.

Lang prognose over energipriserne som el 2024 og frem

Som energiforbrugende virksomhed er det vigtigt at holde øje med priserne på energi på det længere sigte. Dette kan være et stærkt værktøj hos jer til at sætte egne salgspriser udfra.

Få en Samarbejdsaftale med MPS-SOLUTIONS, hvor I får assistance til at time energikøb, finde skarpe aftaler og sikre fair priser og betingelser.

Læs om, hvordan vi sammen kan finde jeres gasaftaler 2024 eller elaftaler for 2024.

I undgår risiko for shitstorms og en 100% uvildig rådgiver helt ovre på jeres side af forhandlingsbordet.

 

POWER PURCHASE AGREEMENTS

Jeg arbejder med producenter, balanceansvarlige og flere større virksomheder om køb af vedvarende energi fra vindmølleparker kombineret med solcellestrøm.

Ved at indgå i disse Energifællesskaber, lykkes alle parter bedre, og får mulighed for at udnytte forskellige forbrugsprofiler og fleksibilitet i forbrugsmønstre. Dermed tager de forbrugende virksomheder noget af energien tilbage – og bliver herre i eget hus, som virtuelle ejere af et vedvarende energianlæg.

Uvildig rådgivning med MPS-SOLUTIONS ved fx PPA

Book og få mit blik på jeres muligheder

Glad for disse forventninger til elpriser og naturgasprisen? Jeg sætter pris på en Google-anmeldelse: Klik her.

Det giver mig nemlig mulighed for at tiltrække flere læsere til mine opdateringer og forhåbentlig derigennem lande kunder. For det er ingen hemmelighed, at uden kunder, så er det svært at fortsætte med at opdatere alle.

Jeg arbejder dog for oplysning omkring vores energimarkeder, da mere information kun vil give danske virksomheder bedre muligheder fremad – og det er der brug for i en verden, hvor man fx i Kina blot rejser endnu et kulkraftværk, når der mangler strøm.

Vil vi den grønne omstilling i Danmark, burde vi satse endnu hårdere på at forbruget bliver – og ikke kun på at så stor procentsats muligt af vores elforsyning kommer fra solenergi og vindmøller.

Google-anmeldelser af MPS-SOLUTIONS