FORVENTEde energiPRISer

Fair energikontrakter

Jeg sikrer jer omkostningseffektive energikontrakter på det givne tidspunkt. Jeg tilbyder personlig og skræddersyede løsninger, og som selvstændig, giver jeg altid jer kunder min fulde opmærksomhed og ekspertise.

Jeg arbejder for fair energipriser og grønnere løsninger der batter – mens kan I fokusere endnu mere på jeres kernekompetencer.

Elpriser time for time kan følges her

Forventning til elpriserne og naturgassen i 2023

Få indsigt i markedets forventning til kortsigtede elpriser og naturgaspriser.

Med udgangspunkt i handlede gas- og elpriser, udgiver jeg med jævne mellemrum prognoser over energipriser med en kort markedsopdatering – så I til enhver tid kan tjekke, hvor i budgettet jeres omkostninger ligger, såfremt I endnu ikke har prissikret jeres risiko.

Jeg giver her input til, hvad jeg ser som værende de største prisdrivere det givne tidspunkt, og har altid et vågent øje på markeder og muligheder.

Lang prognose over energipriserne fra ’24 og frem

Som energiforbrugende virksomhed er det vigtigt at holde øje med priserne på energi på sigt. Her er mine langsigtede prognoser over elpriser og naturgas et værktøj, I kan rette snoren efter.

I får assistance til at time energikøbet, finde rette energiaftaler og sikre fair priser og betingelser via samarbejde med MPS-SOLUTIONS som jeres energimægler og rådgiver.

I undgår risiko for shitstorms og garanteres, at jeg er 100% uvildig og altså helt ovre på jeres side af forhandlingsbordet og sikres Zero Greenwashing.

POWER PURCHASE AGREEMENTS

Jeg samarbejder med producenter, balanceansvarlige og flere lidt større virksomheder om køb af vedvarende energi fra vindmølleparker kombineret med solcellestrøm.

Ved at indgå i disse Energifællesskaber, lykkes alle parter nemlig bedre, og får altså mulighed for at udnytte hinandens forskellige forbrugsprofiler og fleksibilitet i forbrugsmønstre. Dermed tager de forbrugende virksomheder noget af energien tilbage – og bliver herre i eget hus, som virtuelle ejere af et vedvarende energianlæg.

Uvildig rådgivning med MPS-SOLUTIONS ved fx PPA

Book og se om vi passer sammen

Glad for disse forventede energipriser? Jeg sætter pris på en Google-anmeldelse: Klik her.

Mogens

Energystrategen, MPS-SOLUTIONS

Google-anmeldelser af MPS-SOLUTIONS