KONTAKT

Fedt du er landet her – jeg er klar

Mogens Pilgaard Sørensen

Grib knoglen og kontakt mig

Jeg er beæret over, at du har klikket dig helt ind til mine kontaktoplysninger. Jeg ser frem til at høre fra dig.

PS: Under mine kontaktoplysninger her, kan du læse et typisk forløb, mine kunder gennemgår sammen med mig. Dog er det næsten altid skræddersyet til lige præcis den enkelte kunde, da det sjældent er helt samme historie og opgave. Men bare rolig – jeg er ekstrem hurtig til at danne mig et indtryk af jeres situation, og min lange erfaring gør, at jeg arbejder meget effektiv og kender de fleste kneb i markederne.

Besøg mig på LinkedIn

Et typisk samarbejde mellem en kunde og mps-solutions kan forløbe som følgende

1 - Opstart

Vi holder et indledende møde, hvor vi ser hinanden en, og I bedømmer, om I har lyst til at arbejde videre med mig.

I giver mig herfra eller muligvis før mødet tilladelse til at se jeres forbrugsdata, nuværende aftaler og strategier over indkøbet af energi samt eventuelle ønsker om grønnere profilering eller andre relevante oplysninger

2 - Analyse

Her går jeg i dybden med jeres data, nuværende aftaler samt danner mig overblik over muligheder for netop jeres fremtidige aftaler.

I opdateres løbende, og jeg går altid efter at finde de optimale aftaler til netop jer. Der afholdes ikke blot udbud med samtlige leverandører, hvor I kan risikere at ende med en leverandør, som jeg ikke vil stå inde for. Jeg bruger derimod min erfaring og viden om markedet til at finde de leverandører, jeg tænker passer bedst til jeres virksomhed og situation. Timingen afstemmes med mulighederne i markedet og jeres ønsker og drømme om pris og andet.

Ønsker I at det foregår gennem udbud, er det selvfølgelig også noget, jeg let håndterer, da jeg har udbudsmateriale og andet klar og sagtens kan invitere de leverandører der findes i markedet, eller dem vi i fællesskab beslutter er relevante.

3 - Kontraktindgåelse

På dagen for kontraktindgåelse eller på de dage for afdækning af delelementer i aftalen, er det vigtigt at vi snakker sammen løbende og er skarpe i kommunikationen.

Priserne tilbudt af leverandører holder ofte kun i kort tid, og det er derfor vigtigt, at I er klar til at træffe beslutning, såfremt vi beder om handlebare priser.

Drejer det sig om spot-priser er dette selvfølgelig mindre presserende.

4 - Aftaleperiode

I aftaleperioden I indgår med en leverandør af fx naturgas, flaskegas eller strøm, er jeg altid med jer på sidelinjen til at afstemme fakturaer efter behov. Jeg holder samtidig et vågent øje med markederne og giver besked, såfremt jeg finder andre eller fremtidige muligheder for jer i markederne.

Vi kan også aftale statusmøder og andet – men dette aftaler vi nærmere, da det skal passe ind i jeres planer.

5 - Løbende vurdering og opfølgning

Vi vurderer løbende samarbejdet og jeres ønsker og krav til fremtidigt samarbejde. Dermed undgår vi, at ting falder mellem stolene og I vil altid være opdaterede omkring jeres situation.

Jeg kan derudover løbende hyres ind på konsulentbasis til fx direkte forhandling med leverandører af solceller, varmepumper eller andet, der vedrører energimarkederne. Jeg har efterhånden de kontakter, der findes i markedet, så det er let for mig at finde mulighederne.

“TAK Mogens! Jeg kigger på det i næste uge.

Og tak for i går.

Jeg synes, det er fantastisk, at du nørder helt ud i dit felt – det er en meget smittende entusiasme :-)”

Mette Munk

Office Manager, QUEUE-IT

“Selv om vores el og naturgasregninger har taget en himmelflugt, ville det have været meget værre, hvis ikke Mogens havde kæmpet for os og fået en fin aftale i stand.

Tak for indsatsen og et fint samarbejde. Vi kan kun anbefale at indgå samarbejde med mps-solutions.”

Lene Hviid

Ejer, Danhostel Viborg

Stolt over anmeldelserne på Google

Skriv gerne en anmeldelse på Google

Jeg overlever kun som selvstændig ved at have tilfredse kunder og lykkes sammen med dem/jer. Derfor betyder det meget, hvis I vil efterlade en anmeldelse af jeres samarbejde med mig – fx på Google ved at klikke på Google-logoet herunder – I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte mig direkte eller sende en mail.

Og vær bare helt ærlig – jeg kommer ikke og hjemsøger jer over en knap så feterende anmeldelse.

Har I ris hører jeg også gerne mere direkte fra jer, så jeg forhåbentligt kan ændre mig eller måden at gøre på så hurtigt som muligt til gavn for jer – eller andre kunder. Jeg er sikkert ikke helt perfekt…

Kontakt mig gerne eller skriv lidt om mig på Google