Artikel i Midtjyllands Avis – 2

27. juni 2022 bragte Midtjyllands Avis en artikel om mit opkøb af Go2Green Energy Aps, hvormed jeg hentede nogle kunder, men samtidig stolt overtog stafetten fra Camilla Fenneberg og Anders Olsen i forbindelse med deres udtræden af virksomheden.

Jeg underskriver købsaftale på Go2Green Energy ApS. Artikel i Midtjyllands Avis samt på mja.dk
Mogens Pilgaard Sørensen har skrevet under på en fuld overtagelse af en sjællandsk virksomhed. Han fortsætter som ene mand i sine foretagender. Foto: DroneRune (dronerune.store)

I artiklen kommer jeg ind på, at Go2Green Energy ApS var et interessant køb, da de havde prominente navne på kundelisten såsom Mikkeller, Aarstiderne og Ball Group. Derudover en del kunder, der ligger på Sjælland, hvilket har været en indgangsvinkel til at skabe en kundebase på øen med hovedstaden.

Nu to selskaber

mps-solutions fortsætter som energimægler og virksomhedsrådgiver, mens jeg skal bruge den næste tid på at finde en plan for selskaberne i sammenhæng. Men i og med Go2Green Energy ApS har haft hovedfokus på spotkontrakter og det grønne i kontrakterne, kommer dette til at passe fint ind, da dette stod næst på min to-do-liste.

Ejer og energimægler Mogens Pilgaard Sørensen
Energimægler og virksomhedsrådgiver

Dermed springer jeg nærmest over, hvor gærdet er lavest – men som Johnny Madsen siger – “hvor fanden skulle man ellers springe over?”

Go2Green Energy har puljet kunderne, hvilket bliver en fordel, når især spotkontrakter skal forhandles med elleverandører, der dermed kan se frem til en større kage, såfremt de vælger at byde skarpt til i udbud om kunderne i den forbindelse. Tak til Midtjyllands Avis for at nævne opkøbet.

Se også om artiklen i Energy Supply her.

Salling Avis bringer artikel

Første opkøb – Go2Green Energy ApS

____________________________________________

I kan altid gå på opdagelse i mit artikel-arkiv. Klik på en kategori eller søg efter bestemte emner. Har jeg ikke skrevet om det, er I velkomne til at kontakte mig omkring det. Så skriver jeg sikkert snart om netop det.