ÅRSREGNSKABER

Løbende årsregnskaber for MPS

Hånden på kogepladen

Offentliggørelse af årsregnskab

Jeg ønsker ved at offentliggøre mine årsregnskaber at bidrage til yderligere belysning af energimarkederne. At være åben og ærlig i min kommunikation, er nemlig i god tråd med ønsket om at tilføre mere transparens, information og viden til oftest uigennemskuelige markeder.

Mit mål er nemlig at danske virksomheder skal kunne betale energien – og altså også skal kunne betale mig som rådgiver.

Se årsregnskab enkeltmandsvirksomhed

Mit første årsregnskab løber fra 1. november 2021 til 31. december 2022, og er altså det første årsregnskab for virksomheden.

Et år jeg er tilfreds med. Jeg har brugt megen tid på opbygning af hjemmeside og at få skrevet informative artikler, hvormed jeg fik mulighed for at deltage i et par interviews i forskellige medier, hvilket også gerne skulle give lidt eksponering. For som selvstændig, går jeg 100% efter at blive fundet af kunden, fremfor at ringe rundt hver dag. Jeg tror på, jeg er godt i gang med den opgave, og begynder at høste de første små frugter af dette store arbejde – hvilket fremover gerne skal betale sig tilbage i endnu større mulighed for at fokusere på kerneforretningen.

mps-solutions som energimægler

Skal vi tage en snak? Kontakt mig gerne uforpligtende

Større klarhed over omkostninger

Med energiprisernes himmelflugt gennem 2021 og 2022 er disse omkostninger kommet højere på agendaen hos de fleste virksomheder, der bare har et moderat forbrug af energi.

Klarhed over omkostninger er et skridt på vejen mod stabilitet i årsregnskaber og budget, hvad end man vælger;

  • Spotpris-aftaler
  • Kombi-aftaler
  • Bedst af tre børser
  • Olieindekserede gaskontrakter
  • PPA

…eller andre former for kontrakter på energien. Derfor arbejder jeg for at højne transparensen i markederne. 100% uvildigt.

Jeg ønsker at bidrage til FN’s Verdensmål

Og da Verdensmål nummer 17 består af samarbejde, bør det være passende, at jeg efterlever eget mantra omkring åben og ærlig information.

Derfor publiceres Skatteregnskabet for MPS-SOLUTIONS her på siden en gang om året, så det er muligt at følge med i, at jeg ikke skamrider kunderne, men samtidig at virksomheden er robust.

MPS-SOLUTIONS er et enkeltmandsselskab, så jeg kunne godt vælge at lade være (se fx her), men det er vigtigt for mig at vise, at jeg har en sund og stabil forretning om end jeg på ingen måde har som mål at tjene milliarder.

Jeg arbejder 100% uvildigt for at sikre danske arbejdspladser og at dansk erhvervsliv kan få mere stabilitet i regnskaber og vished over omkostninger.

VH Mogens

FN Verdensmål 17

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere