OM MPS-SOLUTIONS

Læs om min kernefortælling

mps-solutions kernefortælling

Om MPS-Solutions – en skarp kernefortælling

Råd til energi

Elpriserne, gasprisen, CO2, LCE, risikostyring og grønne regnskaber kan være labyrinter at finde ud af. Men sådan behøver det ikke være.

MPS-Solutions, og dermed jeg, Mogens Pilgaard Sørensen, kæmper for at styrke dansk erhvervsliv med uvildig rådgivning, der sikrer risikostyring på et oplyst beslutningsgrundlag gennem udarbejdelse af eller optimering af en langsigtet energistrategi eller energiplan. Jeg tilbyder rådgivning, mægling samt forhandling af el og gas.

Energistrateg fra jeres side af bordet

Jeg har været i energibranchen et par årtier. Min erfaring som både trader og indkøber har givet mig viden fra globale finansielle markeder og helt inde fra handelsbordene.

I mange år overvejede jeg at blive selvstændig, fordi jeg blev mere og mere frustreret over den adfærd, jeg oplevede i branchen. Jeg syntes, selskaberne gik for langt i deres iver for at tiltrække nye kunder i stedet for at honorere deres loyale kunder. Jeg ønskede at komme tættere på kunderne og skabe reel værdi for dem med min viden og erfaring.

Det førte til, at jeg i 2021 – kort før energipriskrisen – startede MPS-Solutions.

Siden har jeg løftet niveauet af information om gas- og elmarkedet. Jeg har hjulpet virksomheder med at navigere klogest muligt i de omskiftelige tider og få råd til energi, velvidende at ingen ved, hvad morgendagen bringer.

Jeg ønsker at bidrage til arbejdet med FN’s Verdensmål.

Det skal dog batte og ikke blot drukne i endnu en kopieret kernefortælling fyldt med floskler. I får aldrig rådgivning om noget, udelukkende for syns skyld. På den måde, tror jeg vi lykkes bedst om en grønnere fremtid og en verden i bedre balance.

Verdensmålene - og min påvirkningskraft
telefonHuset i Århus

Skal vi tage en snak? Kontakt mig.

Budgetsikkerhed og bundlinje

På rekordtid er energi gået fra at være lavinteresse til at omfatte forretningskritiske beslutninger.

Det har stor betydning for bundlinje og bæredygtighed, hvilke valg, der træffes og hvilken energistrategi, der lægges. Det er jeg klar til at arbejde for.

Jeg har hånd i hanke med udviklingen i markederne. Jeg bruger min indsigt til at give mine kunder de bedste forudsætninger for at få sikkerhed i budgetterne og bedst mulige tal på bundlinjen, mens de får en optimeret energistrategi og skarpe aftaler.

Få det maksimale ud af det lovpligtige

”ESG”, ”LCA” og ”CO2” er ikke bare en del af nogle virksomheders regnskabspraksis. Det er også en mulighed for, at energikøb kan bidrage til den bæredygtige profil. Jeg hjælper mine kunder med at dele sol og vind lige, når det kommer til administrativ pligtrapportering og afkast.

Jeg sikrer, at grøn energi ikke bliver endnu en labyrint, men en vej til gode resultater på alle bundlinjer. Det bliver ikke elprisen time for time, der kommer til at gøre verden til et grønnere sted, men det lange seje træk i den grønnere retning – og det kan vi alle byde ind på.

Uvildig rådgivning – en skarp kernefortælling

Energien er vigtig – især i et samarbejde. Jeg har skabt en virksomhed, som beror på mine værdier retfærdighed, hjælpsomhed og ærlighed.

Jeg sætter en ære i at være uafhængig, og tjener altså aldrig penge fra andre end mine kunder. Det er garanti for, at jeg altid arbejder på den ubestridt bedste løsning for kunderne – og ikke pseudo-arbejde for at opfylde KPI-mål eller være på kundekorstog. Der skal ikke spekuleres i energi for egen vindings skyld!

Det er også derfor, jeg ikke har rabatter. Det koster det, det koster, og der er fuld gennemsigtighed. Det skal være rimeligt for alle parter i langvarige samarbejder.

Så hvad enten jeres agenda er grøn strøm, billige elpriser eller udbytning af naturgas med LPG, LNG eller biogas, så lægger jeg min energi i at arbejde 100% for jer og er altså altså helt ovre på jeres side af bordet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere