Udpluk af kunder hos MPS-SOLUTIONS

Opdateres løbende. Jeg er lige stolt af hver og en af dem.

Vesters Grusgrav reference hos mps-solutions

Energimægler
Erfaring kommer ikke over natten og svære energimarkeder kræver nok et ekstra sæt øjne på jeres situation. Jeg er 100% uafhængig, og tjener altså aldrig penge fra andre end jer som min kunde. Dermed sikres I, at jeg altid arbejder på den ubestridt bedste løsning for jer – og ikke pseudo-arbejde for at opfylde KPI-mål eller være på kundekorstog.

KØBERRÅDGIVER
Krævende markeder kræver kendskab til regnemetoderne i markedet, muligheder samt hvilke selskaber, man bør kunne regne med. Tag mig med som rådgiver, så sparer I en masse fodarbejde på at undersøge markedernes forskellige sider. Jeg kender dem allerede.

Kundecitater

Kristian Schultz Breinbjerg, TVILUM

“Først vil jeg lige takke dig for deltagelsen ved mødet med leverandøren, og det er både for din grundige forberedelse og skarpe indspark. Det fik ligesom banen kridtet tydeligt op.

Så, pissegodt arbejde.”

Arne Eike, telefonHuset

“Seriøs fyr , selv om han snakker om ting der kræver et ekstra eksemplar af den danske ordbog.
Vil kunderne det bedste – og har en fin fornemmelse af hvor markedet er på vej hen.
Helt afgjort en seriøs spiller når det handler om at afdække risici på energimarkedet”

Dennis Ankersen, Them Hallerne

“Vi bruger mps-solutions som energimælger og energi rådgiver. Vi føler at rådgivningen er blevet taget meget seriøst, vi kan se at mps- har sparret os for 980.000 kr. over de næste 3 år så vi er meget tilfredse.”

Lene Hviid, Danhostel Viborg

Selv om vores el og naturgasregninger har taget en himmelflugt, ville det have været meget værre, hvis ikke Mogens havde kæmpet for os og fået en fin aftale i stand. Tak for indsatsen og et fint samarbejde. Vi kan kun anbefale at indgå samarbejde med mps-solutions.”

Mette Munk, Queue-it

“TAK Mogens! Jeg kigger på det i næste uge. Og tak for i går. Jeg synes, det er fantastisk, at du nørder helt ud i dit felt – det er en meget smittende entusiasme”

John Rasmussen, Woodtoy

“Super hurtig reaktion, og heldig at få fasprisaftaler lukket inden gasselskaberne lukkede for muligheden.

Godt arbejde Mogens”

Per Andersen, United Foam

“I et ret uoverskueligt energimarked, har vi søgt hjælp hos MPS-Solutions. Vi har fået en kompetent og god rådgivning, som har givet os meget store besparelser på vores energiregninger. MPS gør arbejdet for os og sikrer os den bedste og billigste løsning. Vi havde aldrig selv fundet disse gode løsninger.”

Danhostel Viborg blev kunde hos mps-solutions i februar 2022

Det er altid rart at blive anerkendt

Esmark | 05-11-2022 | Guide: Sådan gør du dit sommerhus mere energivenligt

”Den grønneste energi er den, vi ikke bruger. Derfor kan det altid svare sig at gennemgå energiforbruget i sommerhuset. Med energiprisernes himmelflugt er der dog endnu flere penge at hente i besparelserne, hvilket også kan gavne lejerne af sommerhuset. ”

– Energistrateg og virksomhedsrådgiver mps-solutions, Mogens Pilgaard Sørensen. Læs artikel med gode råd her

Esmark | 04-11-2022 | Sommerhusudlejning i Danmark

Alle de ovenstående råd til at spare på energien i sommerhuset er godkendt af energimægler og ejer af mps-solutions, Mogens Pilgaard Sørensen, som har 15 års erfaring inden for energimarkedet”. Læs deres guide her

Midtjyllands Avis | 28-10-2022 | Lokal energimægler ser stor mulighed for virksomhederne

Et stort fald i gaspriserne er en gylden mulighed for at sikre virksomheden mod kommende gigantudsving. Mja dk bringer artikel, hvor jeg snakker om at man som virksomhed kan påbegynde sikring – og med det mener jeg at opstarte arbejde med en med tiden grundig energistrategi. Læs artiklen her.

JydskeVestkysten | 20-09-2022 | Tusindvis kræver mærkbar del af elregning fjernet

“Jeg ser en meget stor risiko for, at vinterpriserne bliver markant højere, end vi har været vant til,” – MOGENS PILGAARD SØRENSEN, ENERGIMÆGLER

Læs artiklen på jv.dk.

TV2 Nyhederne | 29-08-2022 | 18 nyhederne 29. august 2022

EU-lande vil have prisloft på el. Østrig: “Putin skal ikke diktere prisen på energi i EU”. Østrigs kansler, Karl Nehammer, opfordrede EU til at gribe ind og bremse de rekordhøje priser på strøm.

TV2 Nyhederne | 29-08-2022 | 19 nyhederne 29. august 2022

EU-lande vil have prisloft på el. Østrig: “Putin skal ikke diktere prisen på energi i EU”. Østrigs kansler, Karl Nehammer, opfordrede EU til at gribe ind og bremse de rekordhøje priser på strøm.

NB: Min optrædelse på TV2 blev klippet lidt voldsomt. Jeg udtalte mig om, at modellen for elmarkedet ikke er optimal i en periode med energipriskrise. Men jeg mener faktisk modellen for elmarkedet har fungeret i mange år, men altså viser en skyggeside denne tid. For en landmand, der har købt lidt vindmøller her og der, behøver jo ikke sidde med gevinster i milliardstørrelsen, samtidig med resten af samfundet omkring sygner hen i armod.

TV2 nyhederne

Den østrigske kansler stillede forslag om ny model på elmarkedet – jeg kommenterede.

Finans.dk | 22-08-2022 | Moms gør hundedyr strøm endnu dyrere: Energikrisen får elkunders momsbetaling til at eksplodere

»Der er nødt til at ske noget meget snart,« siger Mogens Pilgaard Sørensen, uafhængig energimægler og ejer af MPS-Solutions samt direktør i Go2Green Energy, om den galopperende momsregning. Læs artiklen på finans.dk.

EnergiWatch | 22-08-2022 | Moms gør hundedyr strøm endnu dyrere: Elkunders momsregning er eksploderet

Den eskalerende energikrise får private elkunders momsregning til at eksplodere. Beregninger fra Finans viser, at alene i årets første syv måneder er husholdningernes momsbetaling vokset med mere end 2 mia. kr. sammenlignet med 2020. Læs artiklen på energiwatch.dk.

Ekstra Bladet | 22-08-2022 | Statens store moms-fest: Tjener styrtende på private elkunder

Ifølge Finans betalte private elkunder 283 millioner kroner i moms af det direkte elkøb i de 7 første måneder af året. I 2022 lyder regningen på 2,3 milliarder danske kroner – en forskel på to milliarder kroner fra januar til juli. Læs mere på eb.dk.

Finans.dk | 18-08-2022 | Energiekspert om elregningen i 2023: »Det er helt vanvittigt. Vi har aldrig set noget lignende«

Mogens Pilgaard Sørensen erkender, at elhandlere selvfølgelig kan ramme ved siden af skiven. Alligevel tøver han ikke med at slå fast, at fremtiden tegner dyr for elkunderne. »De øjeblikkelige futures giver et klart fingerpeg om, hvad forbrugerne har i vente,« siger den uafhængige energimægler. Læs artiklen på finans.dk.

Finans.dk | 18-08-2022 | Ørsteds storstilede klimaplaner kan sende tårnhøje elpriser yderligere i vejret

»På en vindstille dag risikerer vi i værste fald at havne i en situation, hvor der ligefrem kan opstå mangel på strøm,« siger den uafhængige energimægler Mogens Pilgaard Sørensen, ejer af mps-solutions og direktør i Go2 Green Energy ApS. Læs artiklen på finans.dk.

Salling Avis | 06-07-2022 | Hvor blev de af: Mogens trådte sine barnesko i Roslev - Sallingboen blev energimægler med base i Sorring.

06/07/2022 – Mogens Pilgaard Sørensen, som er født og opvokset i Roslev, har netop overtaget Go2Green Energy ApS. I forvejen driver han virksomheden mps-solutions, hvor han er energimægler og dermed virksomhedernes rådgiver omhandlende køb af el, naturgas og grønnere løsninger. Læs artiklen på issuu her.

Energy Supply | 28/06/2022 | Ny dansk energimægler i sit første opkøb

28/06/2022 – Energimægler og virksomhedsrådgiver Mogens Pilgaard Sørensen overtager Go2Green Energy ApS. Læs artiklen på energy-supply.dk.

Energiwatch | 20-08-2022 | Eksperter forventer rekordpriser i 2023

Elkundernes energikrise er knap nok begyndt, lyder det fra flere energieksperter. Læs artiklen på energiwatch.dk.

Midtjyllands Avis | 27-06-2022 | Lokal energimægler høster kunder

Den lokale energimægler mps-solutions, som ejes og drives af Mogens Pilgaard Sørensen, har udvidet forretningen. Det er sket ved at opkøbe det sjællandske firma Go2Green Energy ApS. Læs artiklen på mja.dk.

Energy Supply | 11-01-2022 | Ny dansk energimægler melder ud: Nogle gange kan det være bedre at tage en dag på sofaen

Selvom Mogens Pilgaard Sørensen er gammel i gårde og kan købe og sælge energi i søvne, så er det ikke bare lige sådan at stifte egen virksomhed. Derfor har han lagt rigtig megen tid i at opbygge og pleje sine relationer.

– For mig er det selvfølgelig interessant at tale med samtlige selskaber i Danmark. De skal vide jeg eksisterer, siger Mogens Pilgaard Sørensen. Læs artiklen på energy-supply.dk.

Midtjyllands Avis | 21-12-2021 | Hjælp at hente til bedre el-priser

Prisen på strøm er eksploderet, men nu har en nystartet, lokal rådgiver sat sig for at hjælpe virksomhederne med at indhente de bedste priser og aftaler hos leverandørerne af el og naturgas. “Især i 2021 har der været nogle gevaldige stigninger på energimarkedet,” siger Mogens Pilgaard Sørensen. Læs artiklen på mja.dk.

DR.dk | 03-08-2018 | Mangel på vand og vind sender elpriserne på himmelflugt

“Det er blevet dyrere at få fyldt batteriet op på mobiltelefonen eller at koge en kop te i elkedlen.

Årsagerne er usædvanlig lidt vind og regn samt et elforbrug, der har været unormalt højt henover sommeren.”

Det fortæller Mogens Filtenborg Sørensen, porteføljemanager. Læs artiklen på dr.dk.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere