Salling Avis, der udgives af Salling Bogtrykkeri beliggende i Roslev, bragte 6. juli 2022 en artikel om mig, og om jeg har trådt mine barnesko i netop Roslev. Det blev et interview, hvor jeg også nævnte at min “karriere” havde startet som avisuddeler for netop Salling Avis, der dengang dog hed Annoncebladet.

Som purung 11-årig cyklede jeg og en kammerat nemlig ud med aviser et par gange i ugen dengang. Jeg husker at de første 2.000 kroner, jeg fik skrabet sammen ved jobbet, blev investeret i et kæmpe 14″ fjernsyn med billedrør og hele pivtøjet. Det var starten på et teenageværelse med Nintendo NES og Super Mario og tilmed egen video-maskine, hvor Con Air var en af de mest afspillede film sammen med Kevin Costner i Robin Hood.

Kæreste med kusinen

Jeg fortalte også om, at jeg faktisk er endt op med min gamle nabo-venindes kusine som kæreste og nu er vi altså forældre til Magnus fra 2011 og Frida fra 2014.

Familien Pilgaard Sørensen - Salling Avis bragte artikel
Familien Pilgaard Sørensen – Mogens, Magnus, Sussi og Frida

Artiklen var hovedsagelig skrevet efter jeg i juni købte Go2Green Energy ApS fra Camilla Fenneberg og Anders Olsen. De havde som jeg haft det mål at være noget for kunderne i elmarkedet, og de ønskede at afhænde til en, som kunne bære de kunder videre.

Køb af Go2Green Energy ApS
Jeg har købt Go2Green Energy ApS

Salling Avis og Roslev som base

Sussi, børnene og jeg holder stadig af at komme retur til barndommens gader, hvor minderne om dåsekuk, fodbold til sent om aftenen, asfaltsår og vandkamp, sæbekassebilkørsel med min gamle nabopige og den første brandert til en Johnny Madsen koncert i 1997 til byens fantastiske byfest. Nu sover vi hos min far, når vi besøger familie i området.

Læs hele artiklen her. (side 3)

Lokal energimægler høster kunder

Energy Supply – Ny dansk energimægler i sit første opkøb

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere