Sitemap: Sider, artikler og projekter 2023

Sitemap for MPS-SOLUTIONS

Sitemap over MPS-SOLUTIONS.dk

Sitemap over mine sider, der giver et overblik over forskellige temaer. Jeg forsøger løbende at oplyse så meget muligt, da jeg mener oplysning er vejen frem til, at vi bibeholder konkurrenceevnen i Danmark og Europa for den sags skyld. Og det er vigtigt for klimaet, da vi bør benytte den grønne strøm endnu bedre end i dag – samt forhåbentlig komme igennem med at få opstillet kernekraftproduktion, der ligeledes er klimavenligt.

Du er også velkommen til at besøge mig:

Overblik over temaer på mps-solutions.dk

Sider – oversigt over faste sider på hjemmesiden

Oversigt over de seneste 100 artikler

Gå på jagt i gemmeren over artikler skrevet gennem tiden på mps-solutions. Jeg jagter konstant at tale på energiforbrugernes side, hvor jeg deltager i samfundsdebatter, skyder med skarpt på slappe politikker eller griske spekulanter og vage ledelser.

Energiforbrugerne i Danmark har brug for et talerør, så der er modspil til fx Green Power Denmark, der netop repræsenterer energiselskaberne. Men Danmark har andre virksomheder end energimastodonter, og det er vigtigt disse får lov at beholde konkurrenceevne, så det hele ikke ender på bankbøgerne hos få traders, men at vi kan fastholde konkurrenceevnen i Danmark, så energiforbruget ligges her, fremfor i områder, der blot stabler endnu et kulkraftværk på benene.

Gå på jagt i artikler fra MPS-SOLUTIONS
Find artikler – du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har emner du vil have behandlet

Artikler – oversigt over de sidste 100 artikler

Hvad bruger man sitemap til?

Her får du overblik over hele hjemmesiden – den er lavet med en form for sitemap generator, og viser de fleste sider på mps-solutions.dk. Har du lyst til at høre min stemme, kan jeg lyttes til på Montel’s Podcast, hvor jeg gav mit besyv med på, hvad der skal til for vi får bedre energimarkeder ovenpå et 2022, der tydeligt viste, at el- og gasmarkederne er rene hæveautomater for kortsigtede spekulanter. Lyt med her:

Spotify – Apple – Google Podcast – Buzzsprout