Uvildig rådgiver med 100% integritet

En ære i uvildigheden

100% UVILDIG

I får en virtuel medarbejder med erfaring og viden indenfor handel med energi

I får overblik over jeres køb af den vedvarende energi

BRED VIDEN

I får to årtiers arbejde med risikostyring og trading på holdet ved køb af energi

Dermed sikres I korrekt afregning hver eneste måned fra producenten

LANGSIGTET BLIK

Sammen sætter vi fokus på netop jeres langsigtede energistrategi

I får hånd i hanke med egne resultater samt mulighed for risikostyring

Energistrategi

I får skarp sparring til at opbygge eller vedligeholde jeres energistrategi

Plan over indkøb af energi

Arbejde med grønnere energiforbrug

SMV Grøn med mps-solutions som partner

Power Purchase Agreements er oftest meget langsigtede aftaler

Få større indsigt i aftalevilkår

Få uvildig rådgivning ved overvejelser

To kvinder i bestyrelseslokalet

Bestyrelsesarbejde indeholder ofte overvejelser omkring energikøb

Få 100% uafhængig rådgivning

Få sikret bestyrelsen mod karteller

MPS-SOLUTIONS - uvildig rådgiver

I sikres uvildig økonomisk energirådgivning ved køb af naturgas, strøm og grøn investering gennem MPS-SOLUTIONS. Jeg sætter en ære i at være 100% uvildig.

Dermed kan I nemlig stole på, jeg altid finder de aftaler, der passer bedst til jeres situation og at jeg på ingen måde er påvirket af aftaler med leverandørerne.

Samtidig har jeg erfaring i at arbejde med mange forskellige kulturer i verden, hvilket har givet mig en ballast i svære og krævende forhandlinger. Noget jeg ofte udnytter i mine forhandlinger på kundernes vegne.

I kan samtidig være sikre på, at jeg ved, hvordan priserne beregnes - for jeg har erfaringen helt inde fra handelsbordene og altså ikke fra et sælgerjob eller andet.

Lene Hviid

Ejer, DANHOSTEL VIBORG

Selv om vores el og gaspriser har taget en himmelflugt, ville det have været meget værre, hvis ikke Mogens havde kæmpet for os og fået en fin aftale i stand. Tak for indsatsen og et fint samarbejde.

Vi kan kun anbefale at indgå samarbejde med MPS-SOLUTIONS.

MPS-SOLUTIONS - Kundeoverblik

Bred erfaring fra hele verden

Købssituationer omkring energi kræver ofte et ekstra sæt øjne.

Jeg er 100% uvildig, og tjener altså aldrig penge fra andre end jer som min kunde. Dermed sikres I, at jeg altid arbejder på den ubestridt bedste løsning for jer – og ikke for at opfylde KPI-mål eller være på kundekorstog.

Årene som trader og sourcing manager med vegetabilske olier i form af kokosolie og palmekerneolie som ansvarsområde gav mig vigtig viden og kendskab til bl.a. asiatiske markeder. Og denne erfaring gør, at jeg har kendskab til, hvad der driver priser og markeder.

Vi kommer ikke udenom, at Kina står for det største kulforbrug i verden – de har den største indflydelse på kulpriser på verdensplan.

Energirådgivning gennem ærlig snak

 

Hvad end jeres situation er, tager jeg gerne en snak med jer – I kan booke tid i min kalender direkte i min kalender – så tager vi en snak omkring jeres udfordringer. I kan her altid være sikre på, at jeg vil være 100% ærlig og ikke pakke ting unødigt ind.

Hvis jeg synes, I er på afveje eller måske mangler en pointe, så er jeg ikke bange for at sige det. Så kan I altid modbevise mig – men køber I mig til at være uvildig vejleder, går jeg nemlig automatisk ud fra, at I ønsker så skarp energirådgivning muligt.

Få tjekket jeres elregning og gassen med mig som uvildig rådgiver

Energimarkederne er komplekse, og trods de bedste intentioner, kan der ofte ske fejlafregning fra de forskellige energiselskabers side. Ældre og måske ikke alt for opdaterede systemer kan også spille et puds og sende forkerte fakturaer afsted – og med automatik på jeres side som kunde, er der fare for I simpelthen får betalt for noget, I måske ikke burde. Det kan være en spotaftale, der pludselig afregnes med et andet prisområdes priser eller en fastprisaftale, som pludselig afregnes efter spotpriserne.

Det kan blive rigtig dyrt, og ofte tager det tid at få pengene retur. Ikke at energiselskaberne gør det med vilje, men det er så komplekse regnestykker, at selv den bedste controller kan lave fejl. Derfor tilbyder jeg som energirådgiver fakturatjek, hvor jeg kaster mit blik på regningerne – jeg har nemlig erfaring helt fra handelsbordene, hvor vi lavede beregningerne. Jeg lover at gøre alt for at være mere værd end ved uvildig bankrådgivning.

Læs mere om forskellige elaftaler til erhverv

Mette Munk

Facility Manager, QUEUE-IT

TAK Mogens! Jeg kigger på det i næste uge. Og tak for i går.
Jeg synes, det er fantastisk, at du nørder helt ud i dit felt.

Det er en meget smittende entusiasme.