PPA – 100% skræddersyet elaftale til erhverv

Hvorfor benytte MPS-SOLUTIONS som PPA-rådgiver

Z

Forhandlingsstyrke

Power Purchase Agreements (PPA) er langsigtede indkøbsaftaler på strøm, og derfor hjælper jeg jer med at gennemskue og opnå fordelagtige vilkår, både på elprisen, fleksibilitet og kontraktvilkår.

Mit kendskab til prissætning og hands-on erfaring fra markederne sikrer, at I får samme forhandlingsstyrke som leverandøren.

Risikohåndtering

En langsigtet PPA kan være forbundet med betydelige risici, herunder prisvolatilitet, ændringer i markedsforhold og uovervejede politiske geopolitiske scenarier.

Som professionel rådgiver, hjælper jeg med at identificere, vurdere og håndtere risiciene, og sikrer mod uforudsete omkostninger.

Kontinuitet

I mange organisationer sker over tid en naturlig udskiftning af de ansatte, hvilket kan påvirke kontinuiteten i projektledelsen af langsigtede elaftaler.

Som ekstern rådgiver, tilbyder jeg denne kontinuitet og stabilitet gennem kontraktperioden, uanset ændringer hos personalet.

Markedsekspertise

Energimarkederne er komplekse – endnu mere med de lange briler på. Derfor medbringer jeg dybdegående kendskab til marked, leverandører og prisbevægelser i gas- og elmarkederne.

Ved langsigtede aftaler er forståelse for markedsdynamikker, prissvingninger og regulatoriske ændringer afgørende.

Book et intro-møde og få min vurdering af jeres muligheder

Hvor meget grøn energi har vi i Danmark? Et spørgsmål der disse år bliver mere og mere vanskelig at svare entydigt på, da der er pågående debatter omkring det reelt bæredygtige ved flere produktionsformer.

Med en PPA som skræddersyet elaftale til erhverv, støtter I opstillere af vedvarende energi. Dette kan ofte være vindmølleenergi alt efter forbrugsmønster. Book tid til et gratis intro-møde, hvor vi kan gå i dybden med jeres muligheder.

Økonomisk fordelagtigt

En PPA kan sikre jeres virksomhed langsigtede besparelser på strøm.

Dette skyldes, at en PPA kan låse dele af strømpriserne på et fast niveau over en længere periode, hvilket beskytter virksomheden mod fremtidige stigninger eller store udsving i energipriserne.

Uvildig rådgivning fra MPS-SOLUTIONS sikrer jer, at I får den bedste aftale til jeres specifikke situation og behov.

Vedvarende energi

Ved at købe strøm gennem en PPA kan jeres virksomhed bidrage til en grønnere fremtid.

Mange power purchase agreements er knyttet til vedvarende energiprojekter, såsom vindenergi, hvilket gør det muligt for virksomheder at nedbringe deres carbonaftryk i klimaregnskaberne.

Som uvildig hjælper jeg med I undgår greenwashing.

Risikohåndtering

En PPA kan også hjælpe jer med at håndtere risikoen forbundet med udsving i energipriserne.

Ved at fastlægge prisen eller dele heraf på energi i en given periode, får I lettere ved at styre og forudse energiomkostninger og I kan budgettere mere nøjagtigt.

Med en energiekspert ved siden, får I vejledning i forståelsen af disse komplekse aftaler og hjælp til risikominimering.

Them Hallerne har energiløsning gennem MPS-SOLUTIONS

Ærlighed

PPA er lange indkøbsaftaler, hvor I tilfører ny vedvarende energi til samfundet. Jeg tilbyder et skarp blik, når I overvejer at indgå det erhvervslivets klimaalliance sætter fokus på – “grønne indkøbsaftaler” på VE og bæredygtighed.

Fokus

Mens I har mange bolde i luften, fokuserer jeg 100% jeres energi. Og på at skaffe aftaler til mine kunder – I sikres dermed stor forhandlingsstyrke og viden.

Herfra sørger jeg for opfølgning i aftaleperioden, da en PPA ikke er hverken spotpris el salg eller en 100% fastpris aftale på el til erhverv.

Rådgiver ved køb direkte fra producent

Netop fordi jeg som energimægler er 100% uvildig, har jeg kun interesse i at finde den bedste løsning for jeres virksomhed.

Jeg har en professionel tilgang til mit arbejde og er kendt for høj grad af integritet.

Der er hos mig ingen skjulte agendaer eller millionbonusser fra energiselskaberne, da jeg udelukkende aflønnes af jer som mine kunder.

Dét er jeres garanti for, jeg netop altid står til rådighed til en snak om risiko og muligheder.

Partner til en Pulje PPA?

Som en uvildig rådgiver med erfaring, tilbyder jeg skræddersyede energiløsninger, der passer præcist til jeres forretningsbehov. Min ekspertise skaber synergier i energifællesskaber, hvilket optimerer jeres energiforsyning og reducerer omkostningerne.

Ved at udnytte fællesskabets styrke sikrer jeg, at I, sammen med ligesindede virksomheder, kan få adgang til mere stabil og omkostningseffektiv energi.

Som jeres rådgiver frigør jeg jeres ressourcer og tager ansvaret for at stille de nødvendige, kritiske spørgsmål til leverandører. Min erfaring fra handelsbordet og tidligere forhandlede energiløsninger er jeres konkurrencemæssige fordel.

Came as an English visitor? Please go visit my English site on power purchase agreements.