Som virksomhedsejer eller indkøber i disse, kan det være en tidsrøver at både styre energiforbruget, holde øje med elpriserne time for time og naturgasprisernes hoppen og dansen – derfor er jeg klar med uvildig rådgivning. Det kan være besværligt at finde den rette leverandør ligesom de bedste aftaler kan være svært at spotte i blandt en masse ral. Her skulle min ekspertise gerne spille ind, hvormed I får konkret viden og erfaring på jeres energiteam.

Med erfaring fra handelsbordene i energimarkederne og erfaring som råvarehandler, giver jeg nu 100% uvildig rådgivning om at sikre de skarpeste indkøbsaftaler på strøm, naturgas og grøn investering. Samtidig tilføres I forhandlingskraft via mine kunders samlede mængder, hvilke jeg benytter til at opnå fællesskab i forhandlingerne af aftaler såsom Power Purchase Agreements i mine selvopfundne energifællesskaber.

Power Purchase Agreements

En PPA er en kontrakt mellem jer som elforbruger og en leverandør af typisk vedvarende el i form af vindmølleenergi eller solcelleenergi. Kontrakterne udarbejdes, så pris, periode, leveringsbetingelser og alle andre betingelser er gennemgået. Et stærkt værktøj til at skaffe valid grøn el til skarpe priser uden at gå på kompromis med #greenwashing.

Jeg ønsker i disse energifællesskaber at I som kunde udnytter hinandens forskellige forbrugsmønstre og generelle forskelligheder og ligheder. Står vi sammen om at forhandle strømmen eller naturgassen opnår vi stærkere udgangspunkt, da mere mængde er mere interessant for energiselskaberne.

Jeg udarbejder også udbud eller finder jeres nye energiaftale selvom I måske ikke er store. Her foreslår jeg, at vi finder den aftaleform, I har det bedst med, hvorefter jeg sørger for forhandlingen. Mange bække små, kommer her til sin ret.

Uvildig rådgivning om PPA i Energifællesskab med andre stolte danske virksomheder
Uvildig rådgivning om PPA i Energifællesskab med andre stolte danske virksomheder

Jeg finder især disse PPA-aftaler at indeholde en stabiliserende effekt på jeres elpriser time for time fremadrettet. Om end det er meget vanskeligt at sætte to streger under noget, der først reelt kendes et resultat på om 5 eller 10 år.

Fælles forhandlinger

Ved at koordinere disse fælles forhandlinger mellem jer som kunde og øvrige kunder hos MPS-SOLUTIONS, forhøjes jeres forhandlingsstyrke og jeg skaffer sandsynligvis skarpere aftaler end I ville kunne opnå hver for sig.

Det kan især være relevant for mellemstore eller små virksomheder, der ofte ikke har den store forhandlingsstyrke – her medbringer jeg markedsindsigten og sikrer, at I træffer informerede beslutninger om jeres fremtidige energikøb.

Andre muligheder

Jeg satser på at lave ret individuelle løsninger, da hver kunde har sin historie

  • Energirådgivning: Jeg kan spotte steder, I måske ikke selv har tænkt på, der kan udføres energibesparende tiltag omkring.
  • Forhandling og køb af fornybar energi såsom solenergi, vindenergi eller måske med at bane vejen for, at I når jeres SDG-mål uden greenwashing

Konklusion

Hos MPS-SOLUTIONS er jeg altid klar til at simplificere jeres energikøb og processerne omkring dette, mens vi sænker jeres energiregning. Ved at arbejde med mig som jeres virtuelle medarbejder, får I altså adgang til min viden og erfaring i forhold til køb af energi, fælles forhandlinger og PPA.

Så er I klar til at strømline jeres indkøb af energi, er jeg klar til at arbejde på at nedbringe jeres energiomkostninger og mere generelt jeres energiforbrug. Kontakt mig gerne for at høre mere om jeres muligheder:

KONTAKT

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere