Uvildig rådgiver: MPS-SOLUTIONS

En ære i uafhængigheden

MPS-SOLUTIONS kan undervise jeres bestyrelse

I sikres uvildig økonomisk energirådgivning ved køb af naturgas, strøm og grøn investering gennem mps-solutions, hvor jeg sætter en stor ære i at være 100% uvildig i min rådgivning. Kun dermed kan I stole på, jeg altid finder de aftaler, jeg finder bedst til jeres situation og altså ikke er påvirket af egen indtjening.

Samtidig har jeg erfaring i at arbejde med mange forskellige kulturer i verden, hvilket har givet mig en ballast i svære og krævende forhandlinger. Noget jeg ofte udnytter i mine forhandlinger på kundernes vegne.

I kan samtidig være sikre på, at jeg ved, hvordan priserne beregnes – for jeg har erfaringen helt inde fra handelsbordene og altså ikke fra et sælgerjob eller andet.

Energirådgivning gennem ærlig snak

Hvad end jeres situation er, tager jeg gerne en snak med jer – I kan booke tid i min kalender direkte i min kalender – så tager vi en snak omkring jeres udfordringer. I kan her altid være sikre på, at jeg vil være 100% ærlig og ikke pakke ting unødigt ind.

Hvis jeg synes, I er på afveje eller måske mangler en pointe, så er jeg ikke bange for at sige det. Så kan I altid modbevise mig – men køber I mig til at være uvildig vejleder, går jeg nemlig automatisk ud fra, at I ønsker så skarp energirådgivning muligt.

Bred erfaring fra hele verden

Købssituationer omkring energi kræver ofte et ekstra sæt øjne.

Jeg er 100% uvildig, og tjener altså aldrig penge fra andre end jer som min kunde. Dermed sikres I, at jeg altid arbejder på den ubestridt bedste løsning for jer – og ikke for at opfylde KPI-mål eller være på kundekorstog.

Årene som trader og sourcing manager med vegetabilske olier i form af kokosolie og palmekerneolie som ansvarsområde gav mig vigtig viden og kendskab til bl.a. asiatiske markeder. Og denne erfaring gør, at jeg har kendskab til, hvad der driver priser og markeder.

Vi kommer ikke udenom, at Kina står for langt det største kulforbrug i verden – et marked, der har stor indflydelse på europæiske energipriser.

Læs mit CV på min LinkedIn-profil her.

Bonusfest sender forbrug til kul-lande

Få tjekket jeres regning på el og gas med mig som uvildig rådgiver


Energimarkederne er komplekse, og trods de bedste intentioner, kan der ofte ske fejlafregning fra de forskellige energiselskabers side. Ældre og måske ikke alt for opdaterede systemer kan også spille et puds og sende forkerte fakturaer afsted – og med automatik på jeres side som kunde, er der fare for I simpelthen får betalt for noget, I måske ikke burde. Det kan være en spotaftale, der pludselig afregnes med et andet prisområdes priser eller en fastprisaftale, som pludselig afregnes efter spotpriserne.

Det kan blive rigtig dyrt, og ofte tager det tid at få pengene retur. Ikke at energiselskaberne gør det med vilje, men det er så komplekse regnestykker, at selv den bedste controller kan lave fejl. Derfor tilbyder jeg som energirådgiver fakturatjek, hvor jeg kaster mit blik på regningerne – jeg har nemlig erfaring helt fra handelsbordene, hvor vi lavede beregningerne. Jeg lover at gøre alt for at være mere værd end ved uvildig bankrådgivning.

SMV Grønne Kompetencer skal løfte viden om grøn omstilling

SMV Grøn 2.0 og SMV Grønne kompetencer er små og mellemstore virksomheders mulighed for støtte til arbejde med grøn omstilling og cirkularitet.

Mogens Pilgaard Sørensen - uvildig rådgiver
SMV Grøn med mps-solutions som partner

Hvor SMV Grøn 2.0 er tilskud til direkte arbejde med omstilling, er SMV Grønne kompetencer et virksomhedsprogram med sigte på at højne jeres kompetencer

Energistrategi med mps-solutions

Lad os samarbejde om at opbygge jeres energistrategi, så I altid har en klar plan over hvad og hvordan I køber energi - og hvordan I arbejder strategisk med grøn omstilling