Sparring for konsulenter

Bæredygtighedskonsulenter og energirådgivere inviteres til sparring på tværs

Sparring om bæredygtig fremtid

Er du bæredygtighedskonsulenter eller rådgiver på den ene eller anden måde i forbindelse med den grønne omstilling, så læs med her.

Som uvildig rådgiver og energimægler har jeg oplevet, at mange virksomheder fokuserer på at mindske deres udledning og forbrug af energi, men glemmer at tage højde for energipriserneDette kan føre til, at virksomhederne stadig står over for høje omkostninger på deres energiforbrug.

Som bæredygtighedskonsulenter er I med til at skabe en grønnere fremtid, men det er vigtigt også at tage højde for virksomhedens økonomiske fremtid.

Lad os hjælpes ad med at udvikle en strategi for prissikring af energien, der vil sikre, at jeres kunder fortsat kan reducere energiforbruget, samtidig med de undgår uforudsete omkostninger på energimarkedet.

Sparring og samarbejde

Ved at indgå samarbejde med MPS-SOLUTIONS sikres jeres rådgivningsvirksomhed adgang til en samarbejdspartner, der giver jeres kunder uvildig rådgivning, når I berører selve indkøb af energien.

I rådgiver stadig jeres kunde, og får samtidig et plus i bogen, da vi ved sparring sikrer kunden rådgivning direkte fra handelsbordene i energimarkederne – så intet skrevet med småt overses.

Arbejder I med offentlige eller halvoffentlige instanser, er der også disse år meget fokus på sager om karteldannelser og aftaler under bordet – det kan vi sammen sikre kunden mod, uden det nødvendigvis skal betyde alenlange kontrakter, der binder kunderne på arme og ben.

 

PPA-kontrakter udgør en mulighed for lidt større elforbrugende virksomheder.

Rådgiver I større virksomheder på vejen mod mere bæredygtigt indkøb af energi og andet, vil samarbejde med MPS-SOLUTIONS give indspil til sikring mod greenwashing. For det er et stigende problem, og indkøb af “grøn energi” bliver kun sværere fremad.

Mogens Pilgaard Sørensen

LÆS MERE OM PPA HER

Uvildig rådgivning med MPS-SOLUTIONS ved fx PPA
Energistrategi med mps-solutions

Ved at have MPS-SOLUTIONS med i samarbejdet, sikres I en energimægler, der på ingen måde får penge fra energihandlere eller andre i markedet. Dermed sikres jeres kunde at deres forbrug konkurrenceudsættes og at de dermed opnår de skarpeste aftaler på det givne tidspunkt for tilbudsgivningen.

Mogens Pilgaard Sørensen

LÆS MERE OM ENERGIMÆGLING HER

Er I med på bestyrelsesniveau, er det også nærliggende at tilføre noget viden omkring selve købet af energien. For når I som bæredygtighedskonsulenter er ude ved kunden, møder I sikkert stadig virksomheder, der blot ringer til den sædvanlige sælger hvert år.

Det sikrer desværre ikke altid korrekt definering af den grønne energi eller de skarpeste priser, da sælgeren potentielt ved kunden kommer samme tidspunkt hvert år.

Mogens Pilgaard Sørensen

LÆS MERE OM BESTYRELSESRÅDGIVNING HER

MPS-SOLUTIONS kan undervise jeres bestyrelse
Energistrategi med MPS-SOLUTIONS

En energistrategi kan spille ind i jeres arbejde med kunderne omkring køb af energien. Så det sikres, at vi arbejder i samme retning, og kunden bliver klar over, hvilke konsekvenser, der er ved hvilke energiaftaler.

Strategisk planlægning går hånd i hånd med den mere operationelle del.

Mogens Pilgaard Sørensen

LÆS MERE OM ENERGISTRATEGI HER

Bæredygtighed og energipriser er to vigtige emner, der ofte behandles separat, men de er tæt forbundne.
Som uvildig rådgiver og energimægler kan jeg hjælpe jer med at tackle begge udfordringer på én gang.

Jeg har oplevet, at mange virksomheder fokuserer på at reducere deres udledning og forbrug af energi, men glemmer at prissikre deres energiforbrug. Dette kan føre til høje og uforudsete omkostninger, der kan underminere virksomhedens bæredygtige initiativer.

Lad mig hjælpe jer med at udvikle en strategi for prissikring af energien, der vil sikre, at jeres kunder kan fortsætte med at være bæredygtige, samtidig med at de undgår uforudsete omkostninger på energimarkedet. Sammen kan vi sikre, at jeres kunder har succes både miljømæssigt og økonomisk.