YDELSER

Uvildig energimægler og rådgiver

Ydelser hos mps-solutions

Købers rådgiver i energimarkederne

Energimægling og forhandling

ENERGIMÆGLER

Erfaring direkte fra handelsbordene i energimarkederne, er jeres styrke ved forhandlingsbordet ved køb af el, naturgas, grøn investering og ved valg af potentiel ny leverandør.
Jeg ved hvordan priserne er skruet sammen og beregnes

Rådgivning af virksomheder

RÅDGIVER

Rådgivning via. min analytiske tilgang til markeder og situationen set fra jeres stol uden at pakke det ind. Elprisen eller gasprisen er ofte udgangspunktet for at lykkes.
15 års erfaring som trader og sourcing manager på holdet

Få tjekket regningerne

KØBERRÅDGIVER

Jeg tilbyder skarp rådgivning ved indgåelse af fx PPA-aftaler, hvor jeg ser på aftalerne fra jeres synspunkt, og I dermed får mere overblik over ofte komplekse og lange aftaler.

Jeg indgår i forhandlingerne 100% på jeres side

Vidensdeling er vigtig

UNDERVISER

På forespørgsel, laver jeg gerne foredrag eller underviser omkring forskellige markeder. Oftest med udgangspunkt i finansielle instrumenter og prisbevægelser.
Jeg tilbyder skræddersyede forløb, så kontakt mig for mere info

Mission, Passion og Styrker

Min mission er at være kundens forhandlingsstyrke

Passionen er at sikre danske arbejdspladser i energimarkederne

Styrkerne hos mps-solutions er min brede erfaring og evne til at overskue komplekse markeder

Vesters Grusgrav og mps-solutions klar

ENERGIMÆGLER

Energimarkederne er komplekse, og netop derfor er jeg blevet selvstændig – for at sikre jer som energiforbrugende virksomhed bedre forhandlingsbetingelser, så I betaler det energien bør koste.

I får gennem mps-solutions assistance til at forhandle priser på el, naturgas og andre energiformer. Samtidig indgår jeg med viden og erfaring direkte fra elmarkedet helt ovre på jeres side, hvor I også kan få input til indkøbsstrategier og forskellige måder at time indkøbene på.

Gennem min erfaring som trader og sourcing manager, ved jeg hvordan priserne i markedet er sat sammen og hvordan markederne agerer – selvom de selvfølgelig er i evig forandring. Netop min erfaring giver jer de samme betingelser i forhandlingerne som leverandørerne, enten gennem forhandling eller udbud.

“Jeg får ingen penge fra energiselskaberne – så I får 100% uvildig rådgivning”

KØB AF STRØM, NATURGAS OG GRØN INVESTERING

+ Jeg undersøger jeres forbrug, nuværende aftaler og markedet
+ Jeg forbereder hjemtagning af tilbud
+ I får fremlagt strategier til fremtiden og vælger strategi

EKSEKVERING

+ Min force er mit overblik og evne til at absorbere information
+ Dermed sikres I skarp forhandling og sikkert leverandørvalg
+ Jeg arbejder ud fra jeres behov og laver altså ikke blot et simpelt udbud

OPFØLGNING

+ Om I tegner SPOT, FAST PRIS eller en PPA-aftale, er jeg med jer hele vejen

+ I får resultatopfølgning, løbende rådgivning og mig som medspiller

+ I spiser måske ikke frokost med mig hver dag, men jeg holder øje med markeder og muligheder, mens I lykkes med det I er knaldhamrende dygtige til

 

 

VI LYKKES SAMMEN

PPA-aftaler - med fra første spadestik

PPA-AFTALER (Power Purchase Agreements)

PPA-aftaler eller Power Purchase Agreements er i bund og grund aftaler om køb af strøm, hvor I som kunde binder jer til leverandøren over en længere periode.

Aftalerne skrues typisk sammen i perioder med 10 års binding, hvor I så at sige køber en andel af produktionen fra fx solcelleparker eller specifikke vindmøller. Det er altså en måde at bidrage til at få mere “grøn energi” ind i elmarkedet, idet man ofte indgår aftalerne i endnu ikke opstillet produktionskapacitet – I kan altså være med fra første spadestik eller meget tidligt i projektets levetid.

At aftalerne løber over en meget lang periode har både fordele og ulemper, og derfor udgør køberrådgivning gennem mps-solutions en base for samarbejdet.

Læs også Bech Bruuns 5 klausuler, man bør være opmærksom på ved indgåelse af PPA-aftaler. Link til artiklen her.

“Aftalerne er komplekse, så at have mps-solutions med i hele aftaleperioden sikrer løbende mulighed for at afstemme afregninger og sikre det løbende samarbejde”

Venteliste til PPA-aftaler for mellemstore virksomheder

Jeg arbejder på PPA-aftaler til virksomheder med forbrug ned omkring 1 mio kWh/år.

I den forbindelse kan I skrive jer på venteliste her, hvorefter I kontaktes omkring det videre forløb.

Jo hurtigere, der kommer mængde på, jo før kan aftaler indgås – og da jeg allerede har mange kunder, er udsigterne fornuftige ved at gå sammen om energien.

Skriv jer gerne på venteliste til PPA-aftaler gennem mps-solutions. Jeg puljer kunder sammen og sørger dermed for stordriftsfordelene ved disse aftaler – så I får skarpe priser og sikre aftaler.

Solceller og vindkraft ved PPA-aftaler

10 + 11 =

VIRKSOMHEDSRÅDGIVER

Jeg indgår løbende i projekter omkring køb af energi eller andet relateret hertil. Fx er køb af solcelleanlæg ofte en strategisk investering, der kræver grundig undersøgelse af markeder, muligheder og omkostningerne derved holdt op mod jeres andre muligheder på givne tidspunkter.

Investering i grøn omstilling af jeres virksomhed eller køb af solceller bør altid tage udgangspunkt i jeres tanker om fremtiden. Derfra er det nemlig muligt at få den rette dimensionering af fx et solcelleanlæg eller at finde de rette investeringsobjekter til at matche virksomhedens ønsker.

Som køberrådgiver sikrer jeg, at I er klar over omkostninger og hvilke muligheder der findes i energimarkederne. Jeg har gode samarbejdspartnere – men ens for alle er dog, at jeg er 100% på jeres side, og altså ikke tjener på at henvise til det de enkelte strøm selskaber eller naturgasleverandører.

“Jeg forsøger gennem min rådgivning at se på helhedsbilledet i jeres investering”

Tradeview - Få tjekket jeres faktura
Vidensdeling er vigtig

UNDERVISER

I mine 15 år som trader og sourcing manager, stod jeg ofte bag undervisning af nye medarbejdere eller oplæring af sælgere i både elmarkedet og omkring handlen med vegetabilske olier. Dette er fortsat et af de områder, jeg holder meget af at give ud af.

Hvad koster el og hvad er prisen på strøm i dag? – er måske ikke de rette at stille. Derimod er det bedre at holde fokus på hvad forskellige indkøbsstrategier kan betyde hos jer, og hvordan I forbereder jer bedst til udsving i netop elpriserne.

Udgangspunktet hos jer som virksomhed er dog oftest forskellig fra andre, og afhænger meget af, hvilken baggrund deltagerne har. Derfor er det individuelt, hvilke løsninger I tilbydes, og vi indgår altid dialog omkring et forløb.

“Undervisning foregår altid hos jer, og jeg vil altid forsøge at drage jeres hverdag så meget ind i undervisningen som muligt – vi lykkes sammen”