ENERGIMÆGLER

Slip for besværet og spar tid

mps-solutions som energimægler - brug mig, som I ville bruge en forsikringsmægler

Energimægler med trader-erfaring

mps som energimægler

Med mig som energimægler på holdet, sikres I skarp erfaring helt fra handelsbordene – benyt mig som I ville gøre med en forsikringsmægler. Så får I fair el og gas-priser.

Gennem min erfaring som trader og sourcing manager, ved jeg hvordan priserne i markedet er skruet sammen og hvordan markederne agerer – selvom de selvfølgelig er i evig forandring. Netop min erfaring giver jer derfor de samme betingelser i forhandlingerne som leverandørerne, enten gennem forhandling eller udbud – så I betaler den rette elpris time for time eller det naturgassen bør koste.

Jeg kender energiselskaberne og har altid fingeren på pulsen med, hvem der er skarpest hvornår. Derfor kan I trygt benytte mig, som I vil benytte enhver forsikringsmægler i jagten på de gode aftaler i den verden. Jeg sikrer jer energien.

Prisforespørgsel eller udbud

Jeg arbejder oftest ud fra at finde de helt rette priser og aftaler til den enkelte kunde. Dermed kører jeg ikke efter en skabelon omkring et simpelt udbud på jeres energi. De tider er forbi – for med energipriskrisen, er naturgas- og elmarkedet helt andre steder end for blot få år siden.

Samtidig ser jeg ingen værdi i, at jeg finder samtlige prisstillere til et udbud – det eneste det tilfører, er at jeg kan få aftalen til at se endnu bedre ud. Men der findes selskaber, jeg aldrig ville anbefale at vælge som fx elselskab, og derfor spørger jeg heller ikke disse hver gang.

I kan selvfølgelig godt vælge at få jeres forbrug lagt i et decideret udbud – og er I en offentlig institution, kan det tilmed være krav. Og jeg har modellen klar i skuffen, så det er ikke ekstra arbejde.

15 års karriere som trader

I mine 15 år som trader og sourcing manager, var det daglige ansvar for profit og tab en del af mit ansvar. Det startede dag 1, da jeg startede i arbejde efter endt uddannelse på Handelshøjskolen.

Min karriere startede med ansvar for egen profit-bog fra første dag, og grafen her viser udviklingen på denne i min aktive trading-karriere. Ingen opture uden nedture – men det har netop givet erfaringen og viden omkring markedernes bevægelser og de største prisdrivere.

Dette mener jeg er min styrke i mps-solutions, hvor jeg netop bibringer markedskendskab til min energimægling og ikke blot kommer med erfaring som sælger eller finansmedarbejder. Jeg har mærket det på egen krop og kan derfor bedre sætte mig ind i jeres situation, både når tingene går jeres vej, men også når det er hårdt.

Mogens trading profit

Elpris time for time og opladning af elbiler?

Jeg sætter en ære i at indgå i samfundsdebatten rundt omkring, når det drejer sig om energi. Jeg forsøger at højne informationsniveauet omkring naturgas- og elmarkedet, for jeg mener vi har brug for sammenhold i Danmark og Europa. Så produktion og vores stolte virksomheder ikke blot rykker deres energiforbrug til Asien eller andre steder med markant “mørkere” energimix i form af fx brunkul.

Ved at have mig, som I ville benytte en forsikringsmægler, sikres I et uvildigt syn på sagen samt erfaring.

EnergiMÆGLING MED ERFARING

Jeg har selv regnet tilbud til fx udbud og store kunder, da jeg var el-handler og således kender jeg mekanismer bag – LÆS MERE

køberrådgivning VED PPA

Power Purchase Agreements bør overvejes og gennemgås grundigt før en eventuel underskrivelse. Jeg ser mange bud på disse, men mange er i mine øjne ikke meget værd – LÆS MERE

ENERGISTRATEGISK PLANLÆGNING

Optimer en energistrategi og få risikostyring til nye højder – LÆS MERE

FÅR IKKE EN KRONE FRA ENERGISELSKABERNE

Jeg er altid jeres "virtuelle medarbejder". Jeg har godt nok ikke en fast kontorplads hos jer; men jeg er med jer hele tiden – LÆS MERE

SMV:GRØN-LEVERANDØR

Jeg er godkendt som leverandør af rådgivning i forbindelse med grøn omstilling i små og mellemstore virksomheder. Jeg har dog også kompetencer og meritter til de større spillere – LÆS MERE