SMV:GRØN

Grøn omstilling uden greenwashing

mps-solutions er rådgiver i forbindelse med smv:grøn

SMV:Grøn virksomhedsprogrammet

mps-solutions godkendt rådgiver

Står jeres virksomhed og gerne vil gøre hverdagen grønnere, købe grøn strøm og støtte den grønne omstilling i form af et mere bæredygtigt indkøb af jeres energi, er mps-solutions godkendt rådgiver i Probase Rådgiverdatabasen.

SMV:Grøn har til formål at støtte virksomheder til at komme i gang med grøn omstilling, eller til det videre arbejde med dette. Virksomheder i opstartsfasen blev tilbudt op til 50.000,- ttil sparring og rådgivning, der via. fx sparring gennem mps-solutions vil lede jer på sporet af potentialer og konkrete forslag til handlinger. 50% af rådgivningen eller 25% af investeringer kan dækkes.

Mere erfarne virksomheder tilbydes op til 150.000,- Her skal man have en grøn plan men ønsker om hjælp til at få denne videre til næste niveau og smv grøn-støtten kan gå til rådgivning, investering og kompetenceudvikling.

 

Få SMV-støtte til grøn omstilling

Ønsker I at starte grøn omstilling virksomheder, eller er I godt i gang men mangler sparring eller rådgivning i forbindelse med køb af energi, grønne investeringer eller et løft i medarbejdernes kompetencer i forhold til fx energimarkederne, er mps-solutions et solidt valg.

mps-solutions er nemlig søsat for at skaffe fair el og gas – hvad enten det er i forhold til priser eller den bæredygtige vinkel på indkøbet. 

Undgå greenwashing og -hushing

Jeg er meget pragmatisk anlagt. Og derfor giver jeg gerne input til, hvordan I forhåbentligt kan undgå shitstorms på baggrund af greenwashing – men samtidig synes jeg ikke I skal frygte greenhushing.

Tager man skridt i en grønnere retning, bør man ikke være bange for at sige dette højt, selvom der selvfølgelig altid er andre, der er kommet endnu længere i vejen mod den grønne omstilling eller decideret cirkulære produkter. Vi har brug for at arbejde sammen, og det gør vi, ved at vise verden, hvilke tiltag vi gør. På den måde, tror jeg også vi bedre kan lære af hinanden.

Programmets Voucher 1

Voucher 1 er hvis I som virksomhed er nybegyndere inden for grøn omstilling projekter, men har ambitioner om en mere grøn profil.

Med Voucher 1 – får I økonomisk hjælp til at videreudvikle den grønne idé. I kan her få op til 50.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling. Alt sammen noget mps-solutions tilbyder – så kickstarter vi jeres rejse til en grønnere fremtid.

Voucher 2

Voucher 2 er til virksomheder, der allerede er på vej i en grønnere retning, og som ønsker at tage virksomheden videre til næste niveau.

Med Voucher 2 – får I en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at komme videre med de grønne planer. I kan få op til 150.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling – mps-solutions er klar til at løfte jer videre.

Læs mere om SMV Grøn her.

mps-solutions sikrer ladepriserne og rådgiver ved SMV grøn

Vil I grøn omstilling – få ren besked

Første skridt til grøn omstilling er at komme i gang. Derfra er meget af omstillingen faktisk ren fornuft. Derfor er rigtig mange virksomheder også allerede i fuld sving med arbejdet i en grønnere retning. Med de kæmpe sving i energipriserne vi har oplevet gennem 2020-2022 har mange danskere lært at følge elpriserne time for time, og virksomheder har følt de konsekvenser uafdækkede indkøb af energi kan få.

Jeg er ikke bange for at klaske svesken på disken, så hos mig får I altid ligefrem og ærlig rådgivning. Jeg er nemlig ikke bange for at gå jer på klingen og udfordre jer lidt i forhold til holdninger og mulige ændringer af disse. Min erfaring indenfor indkøb og trading gør dog samtidig, at jeg har stort indblik i den økonomiske virkelighed energipriserne påvirker. Det nytter ikke at lave grøn omstilling, hvis I ikke er her i morgen.

Det sagt, så har jeg gennem et diplom-kursus også indsigt i livscyklusanalyser, LCA, og derfor kan I trygt tage mig med på jeres rejse mod bæredygtighed og grøn omstilling – så er I også sikker på at have en samarbejdspartner, der forstår jeres økonomiske virkelighed. 

Energistrategi

En energistrategi bliver vigtigere i fremtiden. For prisudsving og størrelsen af disse, er ikke forbi. Og skal man som virksomhed kunne holde til de helt store sving, kan en længere energistrategi vise sig som yderst værdifuld – LÆS MERE

PPA-køberrådgivning

Corporate Power Purchase Agreements forhandles gennem mps-solutions for at bringe jer de bedste betingelser for disse oftest meget langsigtede indkøbsaftaler – LÆS MERE

EnergiMÆGLING

Når jeg træder ind som jeres energimægler, kan I være sikre på, at jeg har erfaringen med mig. Og jeg lægger oftest op til at finde kontrakter specifikt til jeres situation fremfor blot at afholde et simpelt udbud – LÆS MERE

EnergiMÆGLING

Når jeg træder ind som jeres energimægler, kan I være sikre på, at jeg har erfaringen med mig. Og jeg lægger oftest op til at finde kontrakter specifikt til jeres situation fremfor blot at afholde et simpelt udbud – LÆS MERE

100% uvildig rådgivning

Min force er min uafhængighed, for I kan være 100% sikre på, at jeg kun tjener mine penge fra jer som min kunde. Dermed sikres I altså de bedste aftaler qua jeg netop er en uafhængig økonomisk rådgiver – LÆS MERE

SMV:Grøn

Få rådgivning og sparring i jagten på grøn omstilling idéer og arbejdet frem mod cirkulære økonomier – LÆS MERE