UVILDIG RÅDGIVER

Få en troværdig og ærlig partner

Uvildig rådgiver

En ære i uafhængigheden

Uvildig energirådgiver

I sikres uvildig økonomisk rådgivning ved køb af naturgas, strøm og grøn investering gennem mps-solutions, hvor jeg sætter en stor ære i at være 100% uvildig i min rådgivning. Kun dermed kan I stole på, jeg altid finder de aftaler, jeg finder bedst til jeres situation og altså ikke er påvirket af egen indtjening.

Samtidig har jeg erfaring i at arbejde med mange forskellige kulturer i verden, hvilket har givet mig en ballast i svære og krævende forhandlinger. Noget jeg altid udnytter i mine forhandlinger på kundernes vegne.

I kan samtidig være sikre på, at jeg ved, hvordan priserne beregnes – for jeg har erfaringen helt inde fra handelsbordene og altså ikke fra et sælgerjob eller andet. Dét ser jeg som min store force – der kommer jer til gode.

Ærlig snak

Hvad end jeres situation er, tager jeg gerne en snak med jer – I kan booke tid i min kalender direkte i min kalender – så tager vi en snak omkring jeres udfordringer. I kan her altid være sikre på, at jeg vil være 100% ærlig og ikke pakke ting unødigt ind.

Hvis jeg synes, I er på afveje eller måske mangler en pointe, så er jeg ikke bange for at sige det. Så kan I altid modbevise mig – men køber I mig til at være uvildig vejleder, går jeg nemlig automatisk ud fra, at I ønsker så skarp rådgivning muligt.

Bred erfaring fra hele verden

Erfaring kommer ikke over natten og svære energimarkeder kræver ofte et ekstra sæt øjne på situationen. Jeg er 100% uvildig, og tjener altså aldrig penge fra andre end jer som min kunde. Dermed sikres I, at jeg altid arbejder på den ubestridt bedste løsning for jer – og ikke pseudo-arbejde for at opfylde KPI-mål eller være på kundekorstog.

Årene som trader og sourcing manager med vegetabilske olier i form af kokosolie og palmekerneolie som ansvarsområde gav mig vigtig viden og kendskab til bl.a. asiatiske markeder. Og denne erfaring gør, at jeg har kendskab til, hvad der driver priser og markeder. Vi kommer nemlig ikke udenom, at Kina står for langt det største kulforbrug i verden – et marked, der fortsat har indflydelse på europæiske energipriser. Se min LinkedIn-profil her.

Kina er storforbruger af kul

Få tjekket jeres fakturaer

Energimarkederne er komplekse, og trods de bedste intentioner, kan der ofte ske fejlafregning fra de forskellige energiselskabers side. Ældre og måske ikke alt for opdaterede systemer kan også spille et puds og sende forkerte fakturaer afsted – og med automatik på jeres side som kunde, er der fare for I simpelthen får betalt for noget, I måske ikke burde. Det kan være en spotaftale, der pludselig afregnes med et andet prisområdes priser eller en fastprisaftale, som pludselig afregnes efter spotpriserne.

Det kan blive rigtig dyrt, og ofte tager det tid at få pengene retur. Ikke at energiselskaberne gør det med vilje, men det er så komplekse regnestykker, at selv den bedste controller kan lave fejl. Derfor tilbyder jeg som energirådgiver fakturatjek, hvor jeg kaster mit blik på regningerne – jeg har nemlig erfaring helt fra handelsbordene, hvor vi lavede beregningerne. Jeg lover at gøre alt for at være mere værd end ved uvildig bankrådgivning.

EnergiMÆGLING MED ERFARING

Jeg har selv regnet tilbud til fx udbud og store kunder, da jeg var el-handler og således kender jeg mekanismer bag – LÆS MERE

køberrådgivning VED PPA

Power Purchase Agreements bør overvejes og gennemgås grundigt før en eventuel underskrivelse. Jeg ser mange bud på disse, men mange er i mine øjne ikke meget værd – LÆS MERE

ENERGISTRATEGISK PLANLÆGNING

Optimer en energistrategi og få risikostyring til nye højder – LÆS MERE

FÅR IKKE EN KRONE FRA ENERGISELSKABERNE

Jeg er altid jeres "virtuelle medarbejder". Jeg har godt nok ikke en fast kontorplads hos jer; men jeg er med jer hele tiden – LÆS MERE

SMV:GRØN-LEVERANDØR

Jeg er godkendt som leverandør af rådgivning i forbindelse med grøn omstilling i små og mellemstore virksomheder. Jeg har dog også kompetencer og meritter til de større spillere – LÆS MERE