En ære i uafhængigheden

Uvildig energirådgiver

I sikres uvildig økonomisk energirådgivning ved køb af naturgas, strøm og grøn investering gennem mps-solutions, hvor jeg sætter en stor ære i at være 100% uvildig i min rådgivning. Kun dermed kan I stole på, jeg altid finder de aftaler, jeg finder bedst til jeres situation og altså ikke er påvirket af egen indtjening.

Samtidig har jeg erfaring i at arbejde med mange forskellige kulturer i verden, hvilket har givet mig en ballast i svære og krævende forhandlinger. Noget jeg altid udnytter i mine forhandlinger på kundernes vegne.

I kan samtidig være sikre på, at jeg ved, hvordan priserne beregnes – for jeg har erfaringen helt inde fra handelsbordene og altså ikke fra et sælgerjob eller andet. Dét ser jeg som min store force – der kommer jer til gode.

Energirådgivning gennem ærlig snak

Hvad end jeres situation er, tager jeg gerne en snak med jer – I kan booke tid i min kalender direkte i min kalender – så tager vi en snak omkring jeres udfordringer. I kan her altid være sikre på, at jeg vil være 100% ærlig og ikke pakke ting unødigt ind.

Hvis jeg synes, I er på afveje eller måske mangler en pointe, så er jeg ikke bange for at sige det. Så kan I altid modbevise mig – men køber I mig til at være uvildig vejleder, går jeg nemlig automatisk ud fra, at I ønsker så skarp energirådgivning muligt.

Bred erfaring fra hele verden

Erfaring kommer ikke over natten og svære energimarkeder kræver ofte et ekstra sæt øjne på situationen. Jeg er 100% uvildig, og tjener altså aldrig penge fra andre end jer som min kunde. Dermed sikres I, at jeg altid arbejder på den ubestridt bedste løsning for jer – og ikke pseudo-arbejde for at opfylde KPI-mål eller være på kundekorstog.

Årene som trader og sourcing manager med vegetabilske olier i form af kokosolie og palmekerneolie som ansvarsområde gav mig vigtig viden og kendskab til bl.a. asiatiske markeder. Og denne erfaring gør, at jeg har kendskab til, hvad der driver priser og markeder. Vi kommer nemlig ikke udenom, at Kina står for langt det største kulforbrug i verden – et marked, der fortsat har indflydelse på europæiske energipriser. Se min LinkedIn-profil her.

Kina er storforbruger af kul

Få tjekket jeres regning på el og gas

Energimarkederne er komplekse, og trods de bedste intentioner, kan der ofte ske fejlafregning fra de forskellige energiselskabers side. Ældre og måske ikke alt for opdaterede systemer kan også spille et puds og sende forkerte fakturaer afsted – og med automatik på jeres side som kunde, er der fare for I simpelthen får betalt for noget, I måske ikke burde. Det kan være en spotaftale, der pludselig afregnes med et andet prisområdes priser eller en fastprisaftale, som pludselig afregnes efter spotpriserne.

Det kan blive rigtig dyrt, og ofte tager det tid at få pengene retur. Ikke at energiselskaberne gør det med vilje, men det er så komplekse regnestykker, at selv den bedste controller kan lave fejl. Derfor tilbyder jeg som energirådgiver fakturatjek, hvor jeg kaster mit blik på regningerne – jeg har nemlig erfaring helt fra handelsbordene, hvor vi lavede beregningerne. Jeg lover at gøre alt for at være mere værd end ved uvildig bankrådgivning.

EnergiMÆGLING

Når jeg træder ind som jeres energimægler, kan I være sikre på, at jeg har erfaringen med mig. Og jeg lægger oftest op til at finde kontrakter specifikt til jeres situation fremfor blot at afholde et simpelt udbud – LÆS MERE

Energistrategi

En energistrategi bliver vigtigere i fremtiden. For prisudsving og størrelsen af disse, er ikke forbi. Og skal man som virksomhed kunne holde til de helt store sving, kan en længere energistrategi vise sig som yderst værdifuld – LÆS MERE

PPA-køberrådgivning

Corporate Power Purchase Agreements forhandles gennem mps-solutions for at bringe jer de bedste betingelser for disse oftest meget langsigtede indkøbsaftaler – LÆS MERE

100% uvildig rådgivning

Min force er min uafhængighed, for I kan være 100% sikre på, at jeg kun tjener mine penge fra jer som min kunde. Dermed sikres I altså de bedste aftaler qua jeg netop er en uafhængig økonomisk rådgiver – LÆS MERE

SMV:Grøn

Få rådgivning og sparring i jagten på grøn omstilling idéer og arbejdet frem mod cirkulære økonomier – LÆS MERE

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere