logo-mps-solutions-original

cookie og privatlivspolitik mm

Persondata – det med småt

Der indhentes udelukkende persondata i tilfælde, hvor der er givet tilladelse hertil fra brugeren, og kun information, der er relevant for arbejdet i mps-solutions. Denne indsamling behandles efter relevante love. Data bliver kun opbevaret så længe det er relevant.

Dine rettigheder

Det er muligt at få adgang til eller få rettet/slettet al persondata såfremt der stilles ønske om dette.

Der kan indgives klage til databeskyttelsesmyndighederne, såfremt du ikke finder håndteringen af dine persondata korrekt behandlet.

Du er velkommen til at kontakte mps-solutions på mogens@mps-solutions.dk ved spørgsmål eller ønsket om sletning eller andet.

Muligt indsamlede oplysninger

Hvis du ønsker at købe eller modtage en ydelse eller nyheder fra mps-solutions, kan jeg have brug for at benytte visse persondata for at kunne opfylde dette kundeforhold.

Der indsamles udelukkende persondata i forbindelse med indgåede aftaler og generering samt opfølgning på mulige leads. Dette være sig oplysninger som navn, adresse, e-mail, telefonnummer, forbrugsdata og betalingsoplysninger.

Frameldelse af nyhedsbrev

Hvis du framelder dig nyhedsbrev eller andet, betyder det, at jeg omgående ophører med at sende dig nyhedsbreve.

Du vil blive gjort inaktiv på min mailliste, og dine personoplysninger vil blive slettet senest inden for 30 kalenderdage.

Skulle det imod forventning glippe, rækker du selvfølgelig bare ud, og så skal jeg sørge for at gå det endnu grundigere igennem.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata og kontaktoplysninger på www.mps-solutions.dk er mps-solutions, Solbærmarken 27, 8641 Sorring, telefon 60663178, cvr.nr. 42609293.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos mps-solutions. Din e-mailadresse indhentes for at kunne sende faktura, ordrebekræftelse og lignende.

Oplysningerne slettes så snart mps-solutions ikke finder sagligt grundlag for at beholde dem.

Andre modtagere af oplysningerne

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde min hjemmeside eller mps-solutions generelt, kan dit navn og din e-mailadresse blive overført til f.eks. anmeldelsessiden Google, Trustpilot eller lign.

Min hjemmeside er hos one.com, som i visse tilfælde kan fungere som databehandler.

Tilbagekaldelse af samtykke

Hvis du har afgivet et samtykke til mig i relation til behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid tilbagekalde dette.

Jeg stopper herefter behandlingen af de personoplysninger, samtykket knytter sig til.

Klagevejledning til Datatilsynet

Hvis du har indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte mig.

Du har endvidere også altid ret til at klage til Datatilsynet, og deres kontaktoplysninger kan ses på www.datatilsynet.dk.

Bull Market i elmarkedet
tyren er metafor for et stigende “bull-market”
bjørnen symboliserer et faldende "bear-market"
Faldende priser i markedet – Bear-market
telefonHuset Logo
telefonHuset er kunde hos mps-solutions

Woodtoy logo

“Super hurtig reaktion, og heldig at få fastpris aftaler lukket inden gasselskaberne lukkede for muligheden.

Godt arbejde Mogens”

John Rasmussen

Danhostel Viborg Logo

“Selv om vores el og naturgasregninger har taget en himmelflugt, ville det have været meget værre, hvis ikke Mogens havde kæmpet for os og fået en fin aftale i stand.

Tak for indsatsen og et fint samarbejde.

Vi kan kun anbefale at indgå samarbejde med mps-solutions.”

Lene Hviid
Them Hallerne Logo
Them Hallerne er kunde hos mps-solutions
UN Mobilkraner Logo
UN Mobilkraner og mps-solutions indgik samarbejde i november 2021
UN Mobilkraner Logo Only
UN Mobilkraner var første kunde hos mps-solutions
Drøm om en grøn fremtid
Kloden har brug for den grønne omstilling - tag mps-solutions med på rejsen, så der bliver råd til den

Sådan tjener mps-solutions penge

Det er vigtigt for mig at være åben og bevare min integritet

Hvorledes aflønnes mps-solutions?

I mæglerrollen aflønnes jeg med et individuelt honorar, som vi aftaler, inden I vi sammen indgår aftaler med leverandørerne om jeres køb af el, naturgas og grøn investering.

Benytter I min rådgivende rolle, aftaler vi et niveau for timeløn samt vi holder løbende dialog omkring forventning til tidsforbruget ved de enkelte opgaver.

Tjener mps-solutions på at anbefale andre selskaber?

Nej. Jeg er 100% uafhængig og uvildig i alle forhold til samarbejdspartnere. Jeg får ikke bonus ved at lande aftaler med det enkelte selskab eller henvise til mine kontakter

Hvor finder jeg mere information?

I er altid velkommen til at slå på tråden, booket en snak eller sende en mail. Så besvarer jeg selvfølgelig de spørgsmål I skulle have. Måske tilføjer jeg mere info her, hvis jeg får spørgsmålene.

Fordele med mps-solutions

Udover ekspertise er der flere fordele ved at benytte mps-solutions

100% uafhængig

Dette sikrer jer rådgivning ud fra erfaringer, viden og markedernes tilstand. I kan altid regne med, at jeg ikke anbefaler løsninger på baggrund af bonusordninger eller andet kortsigtet.

Jeg lykkes kun sammen med jer...

Brancheerfaring fra handelsbordene

Min erfaring i energimarkederne kommer helt inde fra handelsbordene, hvor beregning af priser til kunder, afdækning af risiko og selve handlen i markederne foregår.

Samarbejde

Jeg tror mine samarbejdsevner gavner jer som min kunde. Jeg har forbindelser og ved, hvor vi skal lede efter diverse løsninger.

Det hele starter med sikkerhed i budgettet, så I får råd til fx investering i grøn omstilling og arbejdet med cirkulær tankegang.