Få energifællesskabet fra 0-100 med rådgivning om køb af strøm direkte fra elmægleren, så I har samme forhandlingsstyrke som energiselskaberne, som I alt andet lige skal handle energi gennem.

Husk også at få skarpe aftaler på tilbagesalg af energien – det er ikke ligegyldigt, om det sker til markedspris, om I vælger at satse på at yde Systemydelser eller andre løsninger.

Lad os SAMARBEJDE OM JERES SKRÆDDERSYEDE ENERGIPLAN

Ingen energifællesskaber er ens. Lad os udarbejde en skræddersyet energiplan, der matcher behovet for netop jeres energifællesskab og målsætningerne hermed.

Et partnerskab med flere facetter

Når det kommer til energifællesskaber, passer en størrelse ikke alle. Derfor leverer jeg altid en tilpasset tilgang, der afspejler jeres unikke setup og mål med fællesskab. Jeg har en holistisk forståelse af energi-markederne, som jeg kombinerer med detaljeret kendskab til finansielle markeder på globalt plan.

Min mission her er at samarbejde med jer om at gøre det komplekse simpelt. Så jeres brugere forstår mulighederne og risici.

Ansvarlighedsfaktor

Energimarkedet er i konstant forandring. Det er ikke længere nok bare at tænke i termer af pris og tilgængelighed; bæredygtighed er nu en integreret del af ligningen.

Det betyder, at jeg ikke bare jagter den billigste energi, men søger efter den mest værdifulde bæredygtige energi. Det er den balance, der gør MPS-SOLUTIONS til en unik partner for energifællesskaber og tilfører ekstra viden til holdet.

Bredt fremadskuende fremtid

Selvom strøm fra vedvarende kilder som vind og sol har deres muligheder, glemmer jeg ikke, at disse kun dækker en del energibehovet. Derfor inkluderer jeg også naturgas og andre former for energi i min portefølje for at give en mere afrundet tilgang til energistyring.

I en verden, der aldrig står stille, kan I regne med MPS-SOLUTIONS ift. at være på forkant med de nyeste trends og teknologier inden for energisektoren.

Uvildig rådgivning med MPS-SOLUTIONS ved fx PPA

DET FÅR I UD AF SAMARBEJDE

FINANSIELLE FORDELE

  • Bedre Priser: Jeg forhandler energipriser på vegne af jeres fællesskab for at sikre de mest konkurrencedygtige vilkår
  • Risikostyring: Med over 20 års erfaring i trading og risikostyring hjælper jeg med at beskytte mod uventede prisudsving
  • Overblik: Ved kontinuerligt at kommunikere sammen, har I hele tiden styr på potentielle omkostninger

BÆREDYGTIGHED

  • Grønnere Valg: Jeg kan finde leverandører, der matcher jeres energifællesskabs bæredygtighedsprofil
  • CO2-Regnskab: MPS-SOLUTIONS kan også bidrage til at forstå og om muligt minimere fællesskabetss CO2-aftryk

EKSPERTISE & NETVÆRK

  • Markedsindsigt: Få adgang til mit dybdegående kendskab til både energi- og finansmarkederne
  • Leverandørnetværk: Mit netværk sikrer, at jeg ved, hvor de rigtige aftaler findes
  • Løbende Sparring: Jeg er jeres langsigtede partner og står klar til at rådgive om nye muligheder og udfordringer

FLEKSIBILITET

  • Skalerbarhed: Mine skræddersyede løsninger kan tilpasses fællesskaber af enhver størrelse
  • Diverse Energiformer: Jeg forhandler ikke kun elektricitet men også naturgas og andre energiformer

LAD OS SIKRE BEDRE AFTALER

MARKEDSANALYSE

Jeg indsamler løbende data om markedspriser, udbud og efterspørgsel, så vi sammen kan agere proaktivt og sikre de bedste vilkår for jeres fællesskab

FORHANDLINGSSTYRKE

Størrelsen og slagkraften i mit netværk betyder, jeg kan forhandle aftaler, der kan være utilgængelige for individuelle fællesskaber.

Jeg vil elske at arbejde om vedvarende energiløsninger i lokalsamfundet rundt i landet – med forbrugeren i centrum

INDIVIDUEL RÅDGIVNING

Jeg har en 1-til-1 tilgang og afstemmer min rådgivning med jeres fællesskabs unikke behov og mål.

Det kræver dog også, at vi løbende er i konstant kontakt, så vi hele tiden har øjnene på bolden

KOMPLEKSITETSSTYRING

Energimarkederne er komplekse, men min erfaring og værktøjer gør det nemmere at træffe informerede beslutninger – for jeg går ind for 100% åbenhed og har beregnet energipriser i over 10 år.

Besøg også PPA-United.com

JERES ENERGIFÆLLESSKABS SUCCES, MIN MISSION

MPS-SOLUTIONS går ikke kun op i vind- og solenergi. Jeg tror på et balanceret energimarked, fordi elektricitet kun udgør en brøkdel af vores samlede energiforbrug.  Med mig ved jeres side får energifællesskabet en partner, der forstår de brede implikationer af energimarkederne og arbejder målrettet for at tilgodese jeres interesser – fx gn Systemydelser.

For mig er målet klart: At sikre danske arbejdspladser og bidrage til et bæredygtigt Danmark ved at forhandle fair energipriser og vilkår. Dette gøres med en kombination af formel professionalisme og et glimt i øjet – fordi energi ikke kun handler om kilowatt-timer og kubikmeter, men også om mennesker og vores fælles fremtid.

Kontakt mig i dag, og lad os sammen tage det første skridt mod et mere bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt energifællesskab.