Kontorfællesskaber er en målgruppe, jeg arbejder meget med. Min kundebase indeholder kontorhoteller såsom Symbion, SOHO, telefonHuset og Unit01. Fælles for dem er, at de opnår uvildighed i deres valg af leverandør, hvilket kan være en langsigtet fordel.

Hvem er kommende lejere i et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber i københavn, kontorfællesskab på Amager eller i Nordjylland – de fleste har samme mission – at skabe de bedste rammer for lejere i form af virksomheder, startups og iværksættere. Og den geografiske placering af de forskellige kontorhoteller medvirker til, at konkurrencen mellem de forskellige steder ikke er præget af intens konkurrence.

For mange lejere har på forhånd bestemt lokation – så nogenlunde. Så konkurrencen vil være meget lokal.

I den forstand kan det være relevant at se på indkøb af el til kontorfællesskaberne. Dette har nemlig en indflydelse på lejeprisen – og når der ikke er reel konkurrence mellem et kontorfællesskab i Skagen og et i Albertslund, bør hvert sted gå efter en optimal tilgang til energiaftalerne.

Symbion - kunde hos MPS-SOLUTIONS
Symbion – eksklusivt kontorfællesskab i København for innovative virksomheder.
Symbion er kunde hos MPS-SOLUTIONS

Uvildigt indkøb og sikkerhed for dig og din virksomhed

At finde den rette elaftale til jeres kontorfællesskab er altså et sted, I kan skabe klarhed over en del af den samlede lejeomkostning.

At købe ind via. MPS-SOLUTIONS som energimægler skaber tryghed for jeres lejere, da I sikres at få jeres forbrug konkurrenceudsat og samtidig opnår de skarpe priser, andre kontorhoteller opnår.

Det er dog langtfra eneste fordele.

For endnu vigtigere er næsten, at I ikke ved, hvem de kommende lejere er.

Energiselskab som lejer?

Måske står I en dag overfor en chance i at få en lejer ind, der er et energiselskab. Det kan være et biogassekskab eller et elhandelsselskab eller måske satelitkontorer af de store AMBA-selskaber rundt i landet.

Her er en klar fordel ved indkøb gennem mægler, at I dermed ikke har købt fra den potentielle lejers konkurrenter.

Samtidig undgår I at forholde jer til korruption eller andet i forbindelse med køb af energien – I kan altid henvise til, at jeres forbrug købes ind helt uvildigt og at I altså ikke blot køber fra en af jeres lejere til en måske for høj pris.

Seriøs fyr , selv om han snakker om ting der kræver et ekstra eksemplar af den danske ordbog. Vil kunderne det bedste – og har en fin fornemmelse af hvor markedet er på vej hen. Helt afgjort en seriøs spiller når det handler om at afdække risici på energimarkedet

Arne Eike, Direktør, telefonHuset