At vælge det rette elselskab for din virksomhed kan føles som at navigere i en uendelig skov af muligheder, kompleksitet og – lad os indrømme det – jargon. Lidt på samme måde som at finde den rette elaftale for 2024 kan blive en længere rejse.

Det er som at være vildfaren i en skov uden et kompas. Og her kommer den uvildige energimægler ind som din virksomheds “Sherpa”, der kan guide dig sikkert gennem den tætte jungle af elselskaber.

Nyt elselskab fra 2024?

Få råd til nyt elselskab

Hvis din virksomhed overvejer at skifte elselskab, kan det være en god idé at benytte en uvildig energimægler. Som energimægler er det mit arbejde at hjælpe jeres virksomhed med at finde den rette elleverandør, der passer til netop jeres virksomheds behov og budget ved at skifte elselskab.

Vær opmærksom når du skifter elleverandør, da mulige faldgruber indeholder skjulte gebyrer og kan betyde bøvl i forbindelse med selve skift af leverandøren. Ved at tage professionel rådgivning i brug kan I altså sikre jer konkurrencedygtige priser og en problemfri overgang til et nyt elselskab.

Hvorfor en uvildig energimægler?

En uvildig energimægler fungerer som en objektiv mellemmand mellem din virksomhed og potentielle elleverandører. Han eller hun kan belyse markedet, præsentere handlemuligheder og forhandle priser og vilkår, der bedst passer til virksomhedens behov.

Og det bedste ved det hele?

Energimægleren bør ikke have bindinger eller forudbestemte løsninger; det ultimative mål er at finde den elleverandør, der passer bedst til dine behov og budgetter.

Som uvildig energimægler har MPS-SOLUTIONS ekspertise i at matche virksomheders behov og budget med de bedste tilbud på markedet. Og ved at benytte professionel rådgivning kan I som virksomhed opnå konkurrencedygtige priser og sikre en smidig overgang til et nyt elselskab.

Og i 2023 er der kommet mange nye selskaber til listen over energileverandører i Danmark – der siden liberaliseringen af elmarkedet i 1999.

Energifællesskaber og ny elselskab med mig som energirådgiver

Hvad bør man kigge efter i en uvildig energimægler?

Det er ikke nødvendigvis det bedste udelukkende at se på, hvad I kan spare ved at skifte leverandør – det er også vigtigt at være velinformeret om markedet og de forskellige tilbud, så I træffer den bedste beslutning for virksomheden.

Her er mit fornemmeste arbejde hele tiden at være opmærksom på ændringer og udvikling indenfor energimarkederne og energisektorerne som helhed.

MPS-SOLUTIONS hjælper altså med at analysere og sammenligne priser, kontraktvilkår og service for at sikre den optimale løsning. Da jeg selv har arbejdet i branchen og beregnede priserne, sælgeren havde med i tasken, ved jeg tilmed, hvordan priserne bør regnes i elmarkedet.

EgenskaberBeskrivelseMPS-SOLUTIONS som Reference
ErfaringEkspertise inden for energiindkøb, trading og risikostyring.Over 20 års erfaring og en kandidatuddannelse
ObjektivitetIngen bindinger til specifikke elleverandører eller elselskaber.Uvildig siden 2021, hvor jeg brød med et energiselskab for at give mere magt til energiforbrugerne
MarkedskendskabOpdateret viden om markedspriser, tendenser og udviklinger.Involveret i trading, risikostyring og indkøb for milliarder i både energimarkedet samt indenfor vegetabilske olier
TillidSporbar track record for tilfredse kunder og succesfulde aftaler.Fokus på Danmark og Norden, hvor jeg især forsøger at bevare danske arbejdspladser
LokalkendskabForståelse for lokale energimarkeder og lovgivning.Højst fokus på Danmark, der dog er et kæmpe transitland, hvilket giver godt overblik over øvrige prisområder
KundeserviceNem tilgængelighed og klare kommunikationskanaler.Jeg er ikke fedtet ind i andet end mine kunder – og derfor står jeg altid klar i den anden ende af telefonen.

Tillid er nøgleordet

Den mest essentielle ingrediens i forholdet mellem din virksomhed og en energimægler er tillid.

En god energimægler er transparent omkring deres metoder, har en åben dialog om risici og arbejder aktivt for at tjene din virksomheds bedste interesser.

Med andre ord, der skal være en fælles forståelse og tillid mellem dig og din energimægler for at finde den ideelle leverandør.

Konklusion

Navigering gennem den komplekse verden af elselskaber og elleverandører kan være en indviklet proces, fyldt med faldgruber og misforståelser.

Som uvildig energimægler kan MPS-SOLUTIONS være jeres kompas, der guider dig gennem junglen, så du ikke blot kommer ud på den anden side, men kommer ud på den anden side med en sejr. En sejr der indeholder mere viden om jeres fremtidige omkostninger, risici og muligheder.

At finde en energimægler, du stoler på, er ikke bare en god idé; det er god forretning.