Hvad er en energimægler, bliver jeg ofte spurgt – og kort forklaret, yder jeg køberrådgivning ved køb af el, gas og grønne løsninger – og jeg er selvfølgelig landsdækkende.

Samtidig har jeg holdninger og meninger til, hvordan I som selskab bedst tackler energieffektivicering, ESG og løbende forbedringer, når det drejer sig om optimering af jeres energiomkostninger.

Er køberrådgivning nødvendigt

Om en energimægler giver værdi til netop jeres virksomhed, vil jeg selvfølgellig altid svare ja til. At engagere jeres virksomhed med køberrådgivning fra MPS-SOLUTIONS, når I køber energi og ved generel risikostyring har flere aspekter.

For ikke nok med jeg udfører udbud eller får priser hjem til jer, så har jeg valgt at være en meget aktiv køberrådgiver – en energimægler, der står vagt om danske energiforbrugeres kamp mod konkurrencen fra områder med lav energiomkostning.

Det er der brug for.

Sælger er energiselskabets part – MPS-SOLUTIONS er jeres partner

Der er ingen tvivl om, at i en forhandlingssituation, vil sælgeren repræsentere energiselskabet, men jeg altså kommer ind med købsrådgivning – helt på jeres side af bordet.

Jeg er aldrig fedtet ind i bonus-aftaler med energiselskaberne, og får altså ikke honorar for at anbefale den ene elaftale fremfor en anden. Dét er også jeres sikkerhed for, at I får en købsrådgivning, der tager udgangspunkt i jeres ønsker, risici og muligheder.

Derudover afhænger mit honorar heller ikke af pris af afslaget, hvilket igen sikrer, at I altid får de skarpeste løsninger til enhver tid uden skelen til bonus-ordninger eller andre incitamentsproblemer. Jeg er med fra start til slut.

For mit ultimative mål er selvfølgelig at beholde tilfredse kunder. Hvad enten I vælger faste priser, spotpriser eller ønsker rådgivning om Power Purchase Agreements eller få en aftale om at blive leverandør til elnettet i form af stabiliseringsydelser.