100 dage med mps-solutions – og altså 100 dage som selvstændig. 🕵️ YaY – jeg fejrer mig selv lidt i dag 🥳

Både at hele familien (inkl. hunden) er kommet nogenlunde over et par ugers sygdom med Omikron. MEN især også at MPS-SOLUTIONS i dag har været i luften i 100 dage 🙂

One tiny step for many – a huge jump for me. Fra at starte min hjemmeside 3. november til nu i samarbejde med to partnere at kunne tilbyde en hel palette;

✅ gennemgang af jeres nuværende naturgas- og elaftaler

✅ indkøb og optimering af el, naturgas og grønnere løsninger

✅ energisyn – både det lovpligtige men også for at finde besparelser

✅ måling og optimering af indeklima

✅ installation af varmepumper

Det er jeg ret tilfreds med – sagt på jysk. Jeg føler mig derfor stærk, og mangler bare endnu flere kunder i biksen nu.

Så kære netværk;

100 dage med mps-solutions - det blev fejret med familien

Så snart I er klar til at få styr på energien, få kigget om der er penge at spare på jeres energiaftaler og evt. få overblik over jeres processers energiforbrug, er jeg lige her – klar til at komme endnu mere ud.

Tag energien tilbage, få råd til hverdagen og lad mig give jer overskud til at fokusere på jeres kernekompetencer!

100 dage med mps-solutions – vi lykkes sammen

Det indebærer selvfølgelig også, at jeg spiller andre gode – men det tror jeg på, er vejen frem. Med stærke samarbejder, tror jeg vi kan højne værdien for kunden, hvilket i den sidste ende også alt andet lige vil resultere i, at min egen virksomhed som iværksætter vil være mere levedygt over det længere løb.

Og netop den lange bane satser jeg på – jeg vil være jeres forhandlingsstyrke.

100 dage med mps-solutions
Stolt af min lille virksomhed – bootstrapping here we go!

I juni købte jeg Go2Green-Energy ApS, som jeg bruger resten af 2022 på at få indarbejdet. Hvordan strukturen skal ende med at være, er stadig usikker – men én ting er sikkert – at jeg arbejder 100% for mine kunder, og altså stadig på ingen måde tjener på at anbefale det ene selskab over det andet. Se evt. Go2Green-Energy.

Artikel i Energy Supply – Nogle gange kan det være bedre at tage en dag på sofaen