Artikel i Energy Supply – Ny dansk energimægler i sit første opkøb

28. juni 2022 var jeg så heldig, at Energy Supply skrev endnu en artikel om mps-solutions og GO2GREEN-ENERGY ApS, mit første opkøb, som jeg overtog fra de tidligere ejere 22. juni 2022. Artiklen kan læses her. Med købet af GO2GREEN-ENERGY ApS sikrede jeg mig adgang til nogle kunder, en del arbejdsredskaber i forbindelse med afholdelse af udbudsrunder og derudover et fint og allerede opsat CRM-system. Noget jeg allerede var i gang med at implementere i mps-solutions.

Dermed springer jeg så at sige over, hvor gærdet er laves – men som Johnny Madsen siger det; hvor fanden skulle man ellers springe over. For som selvstændig, er det jo netop nødvendig at prioritere min tid, og henvendelsen fra Anders Olsen og Camilla Fenneberg faldt bare på et rigtigt sted.

Første opkøb – kunderne skal godt videre

De var som jeg interesserede i at få kunderne sendt godt videre, da begge havde nye jobs og måtte afhænde virksomheden. Jeg er stolt over, de valgte at kigge i min regning på grund af min integritet og vilje til at være 100% på kundernes side.

Første opkøb - GO2GREEN-ENERGY ApS
Jeg købte GO2GREEN-ENERGY ApS i juni 2022

– Gennem hele processen, har vores fælles mål været at finde den bedste løsning for kunderne i forbindelse med jeg overtager GO2GREEN-ENERGY ApS, siger Mogens Pilgaard Sørensen, der efter opkøbet sætter sig i direktørstolen hos GO2GREEN-ENERGY. 

Ville finde den rette

Anders og Camilla havde brugt en del måneder på at finde den rette til at overtage GO2GREEN-ENERGY ApS, hvor de havde skaffet kunderne solide besparelser på spotkontrakter i elmarkedet og samtidig står selskabet bag en af de første PPA-aftaler.

– Vi har brugt en del tid på at finde den rette overtager af vores virksomhed, da vi har fået et meget tæt forhold til flere af kunderne. Det var vigtigt vi fandt en til at overtage, som vi føler har samme passion som os i forhold til kunderne, siger Anders Olsen, medstifter og økonomidirektør i GO2GREEN-ENERGY ApS

Læs og den første artikel i Energy Supply omkring mps-solutions.

Og kontakt mig gerne for at høre mere.

Salling Avis bringer artikel

Lokal energimægler høster kunder

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere