Ladestander uden stavnsbinding er på tegnebrættet og jeg drømmer om at bidrage til en billigere løsning for elbilsejere til opladning af elbilen
Min drøm er at skaffe jer en optimeret løsning ved elbiler og ladestandere

Ladestander uden stavnsbinding er på tegnebrættet og jeg drømmer om at bidrage til en billigere løsning for elbilsejere til opladning af elbilen. En løsning der kan give jer som virksomhed magten retur over egne ladestandere, egen økonomi og egen elforbrug.

I øjeblikket er mit arbejde med en løsning dog sat på hold, da jeg kender flere, der har en løsning ala det, jeg arbejdede for. Og jeg tror generelt mere på at det vil gavne jer som kunde mest, såfremt I blot får et telefonnummer på dem, end at jeg skal opfinde den dybe tallerken påny.

100% uvildig rådgiver

Her er det vigtigt at pointere, at såfremt I skulle have lyst til en snak med en rådgiver omkring ladestandere, vil det fra min side selvfølgelig altid være 100% uvildigt og uden at være fedtet ind i noget – jeg har ikke aktier i andet end min egen virksomhed, og får ikke penge under bordet, såfremt I skulle være interesseret i en løsning. Jeg tror på de gode partnerskaber, hvor vi sammen lykkes bedre end hver for sig.

Jeg kan dog som energimægler være med jer hele vejen fra investeringen i hardware, installationen af ladeboks og standere samt optimering og indkøb af strømmen, der bruges til opladningen.

Det er mit håb, at I som virksomhed fx selv kan afgøre, om medarbejderne skal kunne oplade til indkøbspris, sponsorer af den lokale hal til en lav pris og “almindelige” kunder måske helt gratis – eller til ren markedspris.

Ladestander uden stavnsbinding – giver flere muligheder

I skulle gerne have mulighed for selv at være mere aktiv i valget mellem at udnytte forskellige perioder til måske at tiltrække flere elbilsejere. Har man fx et hotel, kunne det jo være interessant at være det billigste sted i byen mht opladning af elbiler – for den type kunder.

Her spiller jeg gerne ind med mine erfaringer omkring at være energimægler, og altså forhandle jeres indkøb af energien hjem til attraktive priser, sikre aftaler og sørge for I og jeres måske nye leverandører kommer godt i gang med samarbejdet.

Dermed vil elbilsladestanderen blive et konkurrenceparameter på lige fod med en knaldgod morgenmad eller den helt rette beliggenhed. Det tror jeg kan tiltrække andre gæster og give nye muligheder for at se det hele som en samlet pakke.

SENESTE ARTIKLER

Større energiforbruger? Tjek: PuljePPA.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere