Artikel i Midtjyllands Avis 21. december 2021. Her og på mja.dk beskrives, hvordan jeg satser på at kunne rådgive virksomheder. Jeg arbejder på at købe artiklen, så jeg må publicere den her på siden. Indtil da, kan I støtte mja.dk og købe den direkte eventuelt. Jeg var tilmed dagens side 9 mand i Erhvervssektionen.

Artikel i Midtjyllands Avis - mps-solutions
Jeg var på mja.dk og i Midtjyllands Avis

I artiklen kommer jeg ind på, hvorfor jeg er blevet selvstændig og at jeg netop har valgt at være 100% uafhængig i min rådgivning overfor virksomheder. Historisk udgjorde elprisen fx kun 5-10% af den samlede regning, men gevaldige stigninger i energimarkederne, har virkelig sparket til den andel, så selve prisen på strøm nu betyder langt det meste for den endelige regning. Både som privat men især også hos virksomheder, hvor momsen jo så kan trækkes fra.

Ny indgangsvinkel – Artikel i Midtjyllands Avis (www mja dk)

Det er nemlig mit klare mål at indtage rollen som virksomhedernes nye indgangsvinkel til energimarkedet. For dermed vil I som virksomhed kunne fokusere på det I er gode til, mens I samtidig kan nyde godt af min viden indenfor handel med energien. Dermed sparer i interne ressourcer og har mere tid til jeres mål og opgaver.

Det skal gerne ende i et fint samarbejde mellem jer som kunden i centrum med energiselskaberne og mig med på sidelinjen. Mig som 100% jeres repræsentant, så I er sikre på kun at betale det energien bør koste.

Målet er den bedste aftale for jer som kunde. Og det tror jeg sker ved vi arbejder sammen.

Læs også om artiklen på mja.dk om mit køb af Go2Green Energy ApS her.

Net-tariffer ændres

Bevidste valg over vækst?

____________________________________________

I kan altid gå på opdagelse i mit artikel-arkiv. Klik på en kategori eller søg efter bestemte emner. Har jeg ikke skrevet om det, er I velkomne til at kontakte mig omkring det. Så skriver jeg sikkert snart om netop det.