OM MPS

Mig, min virksomhed og drømme

Om MPS og Mogens Pilgaard Sørensen
Skarp blik på gas- og elaftaler

100% jeres medspiller

Min drivkraft ligger i min retfærdighedssans. Det skal være muligt for alle at blive behandlet ordentligt, og være muligt for virksomheder at købe el, naturgas og investere grønt til det, prisen bør være.
Jeg tror og håber på fremtiden bringer mere end entydigt blik på KPI-mål og konstant jagt på vækst, uden at skele til, hvordan vejen derhen lægges. Det skal ikke være et korstog mod kunderne men et samspil.

 • 15 år som trader og sourcing manager
 • Stort overblik – fokus på hele jeres forretning
 • Kendskab og erfaring direkte i markederne
 • Drømme og mål

  Som selvstændig, brænder jeg for at arbejde hen mod en fremtid præget af samarbejde, hvor vi lykkes sammen.

  Ved at stille skarpt på elpriser, naturgaspriser og solide indkøbsaftaler og besparelser, tror jeg på, vi sammen kan være med til at sikre, at vi som samfund og virksomheder har råd til at investere i vores fremtidige verden. En verden vi deler, og som gerne må bevæge sig i en cirkulær retning, hvor vi bliver endnu bedre til at værne om jorden.

  Jeg er ikke et elselskab og tilbyder heller ikke en prissammenligningsside. Jeg er 100% uvildig og rådgiver ud fra mine kunders interesse. Med 15 års erfaring som trader og sourcing manager får I en rådgiver, der har kendskab til markederne og et stort overblik.

  Hopper af glæde - Vi lykkes sammen

  Forhandlingsstyrke

  Jeg ønsker at være jeres forhandlingsstyrke ved køb af el, naturgas og grøn investering. At kunne rådgive og dermed benytte min viden, erfaring og passion til at gøre en forskel hos jer og for jeres fremtid så I kan jagte det, I drømmer om.

  Fair gas- og elpriser

  El og naturgas skal koste det, energien bør koste og dette vil jeg sikre jer, ved at give overblik over, hvilke aftaler I underskriver, samt sørge for I konstant har vished i budgetterne og jeres muligheder og risici i markederne.

  Klik her for mine ydelser

  FN's verdensmål - jeg håber at sætte mit positive aftryk i verden

  Følgende 6 af FN’s verdensmål , vil jeg som virksomhedsejer gerne arbejde med som pejlemærker. Jeg plæderer ikke for, at jeg er en helgen eller har løsninger på alt. Men jeg mener også mindre kan have gang på jorden. Jeg arbejder nemlig konstant for at sikre klar information og transparens i forhold til hvad jeg arbejder med, og i forhold til at bringe større klarhed over energimarkedernes måder at fungere på.

  Jeg ønsker en grønnere fremtid, men samtidig ønsker jeg ikke, at ting pakkes ind i floskler, eller jagt på uopnåelige mål om 30 år, som alligevel kan ændres i mellemtiden. Derfor er jeg fx ikke imod kernekraft på danske jord, for det tror jeg kan være en del af løsningen på fremtidens energibehov. Samtidig ser jeg dog vækst som misforstået efterhånden. I hvert fald entydig fokus på vækst – for lad os i stedet arbejde for at have et godt sted at være, og at opleve successer i livet og have det godt med hinanden, mens vi har tiden med os.

  Jeg er ikke fanatiker, men realist. Og derfor arbejder jeg hele tiden på at rykke grænser, flytte barren bare lidt op, men samtidig se på, hvad der rent faktisk batter. Det er selvfølgelig min fortolkning deraf, men jeg lover til gengæld at være helt 100% uafhængig og ærlig i min tilgang til jer som kunde. Sådan tror jeg vi kommer langt. Så vi lykkes sammen.

  Energi skal koste det, den bør koste
  Vi mennesker behøver ikke være så protektionistiske omkring dit og mit
  Fremtiden skal gerne være der for vores børn
  Vi kommer ikke gennem energikrisen uden smartere forbrug og produktion
  Klimaet er vores patient. Det trænger til en hånd
  Jeg lykkes sammen med mine kunder og deres leverandører

  mps-solutions støtter legeheltene, der tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn.

  De arbejder for at skabe et frirum for indlagte børn. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.

  Læs mere om legeheltene på deres hjemmeside, som hører under Børneulykkesfonden.