Solo ceo – nej tak, jeg er blot en almindelig selvstændig og til de der overvejer at blive netop det, skriver jeg her lidt inspiration om at være solo-ceo eller blot selvstændige. Man kan sikkert arbejde smartere, og betale sig fra meget af det, jeg selv har kørt igennem siden 3. november. Jeg har været ledig, så derfor er meget af krudtet brugt om aftenen/natten og i weekender, da der også skulle afsættes tid til jobsøgninger. Jeg har ikke helt vidst, om jeg kunne satse fuldt ud på mit eventyr. Det nærmer sig dog, og jeg kan se, jeg har færre og færre timer på “lønsedlen” fra a-kassen. Så stikket trækkes nok snart.

Det har været hårdt de sidste snart 5 måneder. Men sikke en dejlig følelse, at vågne op hver dag og brænde igennem for noget jeg tror på. Jeg tror 100% på, at jeg har noget at tilbyde mine kunder. Jeg er stolt over jeg nåede ud, inden krig lige efter Covid-restriktionerne blev ophævet.

Til inspiration eller måske skræk og advarsel, har jeg kigget lidt på, hvad jeg har haft gang i i forbindelse med opstarten. For jeg tog ikke en kundeliste med, ej heller har jeg haft værktøjer eller andet fra tidligere jobs til rådighed, så det hele er bygget op fra bunden.

DET føles så også det federe i dag. Selvom det også har trukket tænder ud.

Jeg rækker dog snart ud til lidt forskellige, for jeg er klar til at sende min rådgivning et gear op, når jeg opsiger “samarbejdet” snart med a-kassen.

PS: Listen er nok ikke fuldstændig, så måske jeg tilføjer lidt henad vejen.

Det er måske ikke alt, jeg er 100-meter mester i – endnu – men det er jeg til gengæld også 100% ærlig omkring, og da jeg har mødt SÅ mange interessante og spændende mennesker, kan jeg næsten helt sikkert sende jer i den rigtige retning, skulle egne evner ikke slå til.

Inspiration til de der overvejer at blive selvstændige - eller solo ceo

Solo ceo eller blot selvstændig - det giver en fed følelse
Jeg lykkes sammen med jer

Det lykkedes, men dæleme hårdt. Solo-ceo, iværksætter, selvstændig eller hvad man vil kalde det – det er hårdt, men også det værd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere